Müge Anlı ve ekibine çirkin saldırı! Yumruklar resmen havada uçuştu!

Müge Anlı ve ekibine çirkin saldırı! Yumruklar resmen havada uçuştu!

Müge Anlı ve ekibine çirkin saldırıda bulunuldu. 23 yaşındaki kayıp kadın Aksaray'da bulundu ve bunun üzerine darp girişiminde bulundu. O anlar ve daha fazlası haberimizde..

Ekranların reyting rekorları kıran ve sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sezon finaline az bir süre kala yine beklenmedik gelişmeler ve olaylar ile karşı karşıya kalıyor. Son yaşanan olaylar Müge Anlı’yı ve stüdyoda bulunanları resmen şaşkına çevirdi. Her geçen gün şoke eden olaylar zincirine bir yenisi daha eklenen programda sular hiçbir zaman durulmuyor. Bu seferki olay Müge Anlı ve ekibine yönelik bir durum. 23 yaşındaki kadının kaybı üzerine anne ve babası Müge Anlı’ya başvurdu. 

İddialar damadın kadına bir şey yaptığı yönündeydi. Canlı yayında anne ve babası kızlarının başına kesin damat bir şey getirmiştir ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından damat telefon bağlantısı ile canlı yayına bağlandı. Yine ortada ‘’ senin sonun benim ellerimden olacak’’ tehditleri yer aldı. 

Damat bu olaylar sonrasında eşini çok sevdiğini dile getirerek nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Bu sözler üzerine dikkatleri daha da üzerine çekti. Kayıp kadının annesi bu duruma: ‘’Damat hiçbir zaman eşini merak etmedi. Umurunda bile olmadı’’ ifadelerini kullandı. Bu olaylar yaşanırken Müge Anlı’nın ekibi kadını Aksaray’da buldu. 

Kadının bulunduğunu haber veren ekip çirkin bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Kayıp kadın ekibe yönelik fiziksel bir saldırıda bulundu. Bunun üzerine sosyal medyada ‘’Kadını darp etseler yeridir’’ yorumları yapıldı.  

Müge Anlı’nın ekibinde yer alan Buse bu çirkin saldırının hedefindeki kişi oldu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.