Müge Anlı ve hayranları merak içinde bekliyor! Rahmi Özkan programdan ayrıldı mı? Müge Anlı açıkladı!

Müge Anlı ve hayranları merak içinde bekliyor! Rahmi Özkan programdan ayrıldı mı? Müge Anlı açıkladı!

Müge Anlı programının olmazsa olmazlarından biri avukat Rahmi Özkan'dır. 3 günü aşkındır ekranlarda görünmeyen Rahmi Özkan için sosyal medyada resmen soru yağmuruna tutuldu. Avukat Rahmi Özkan nerede? Rahmi Özkan programı bıraktı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen yüzü ve çok izlenilen sabah kuşağı programı Müge Anlı’da bu hafta izleyenleri üzecek bir haber yaşanıyor. Birkaç gündür ekranları başına gelmeyen Rahmi Özkan merak konusu oldu. Ekranların değerli avukatı Rahmi Özkan, Müge Anlı’nın en büyük destekçilerinden ve yol göstericilerinden biridir. Ortalıkta bir süredir görünmeyen Rahmi Özkan için sosyal medyada herkes neden gelmediği sorularının yanıtını arıyor. 

Sevilen programda yer alan Rahmi Özkan’ın nerede olduğu konusu merak uyandırıyor. 3 günden fazla bir süredir gözükmeyen avukat için programdan ayrıldığı iddiaları öne sürülüyor. Sosyal medyada hayranları tarafından yapılan yorumlar da yine aynı şekilde... 

5f6324042269a2253cd0aba3.webp

Müge Anlı’nın en büyük destekçisi için resmi bir açıklamada geldi. Programdan ayrılma olayı ilk olarak 21 Nisan tarihinde yaşandı. Olayın aslı burnum akıyor diyerek programdan ayrılmasıydı. O günden bu yana ortalıkta gözükmeyen Rahmi Özkan sosyal medyada çok sorulan isimlerden biri oldu. 

O günden bu yana gözükmeyen Rahmi Özkan kendisinin hasta olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu ve merak etmeyin mesajını hayranları için paylaştı. Bu paylaşımın üzerine bir ksıım hayranlar daha da fazla merak etti. Ancak diğer bir kısım için yüreklerine su serpildi. 

60812babc03c0e3fec00aa8b.jpg

20 Nisan 2020 tarihinde Müge Anlı’nın programına dahil olan avukat Rahmi Özkan o günden bugüne programın ana destekçisi oldu. Herkes tarafından çok sevilen Rahmi Özkan kısa sürede milyonların seveceği birisi haline geldi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.