Müge Anlı'da Ensest ilişki sarmalı! 16 yaşındaki kız ilişki kurbanı oldu! Müge Anlı resmen kahroldu!

Müge Anlı'da Ensest ilişki sarmalı! 16 yaşındaki kız ilişki kurbanı oldu! Müge Anlı resmen kahroldu!

Müge Anlı programında büyülü sucuk meselesi geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Bu mesele iyice farklı kapılara çıkmaya başladı. Sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. İşte detaylar..

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ilginç olaylara tanıklık etmeye ve yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan büyülü sucuk meselesinde yeni gelişmeler açığa çıktı. 16 yaşındaki Sinem’in 20 yaşındaki kuzenine büyülü bir sucuk yediği için aşık olması gündeme bomba gibi oturdu. Bu olay iyice dallanıp budaklandı ve bir sır perdesi halini aldı. Bu hafta yine çok önemli gelişmeler yaşandı ve ilginç detaylar gün yüzüne çıktı. 

ATV ekranlarının soluksuz izlenilen programı Müge Anlı yine tuhaf bir olay ile karşı karşıya. Kendisinin bile şaşkınlıklar içerisinde sunduğu bu olay nasıl son bulacak merak konusu. Sucuk meselesinden olayların tehdit meselesine dönmesi ise işleri karıştıran detaylardan sadece birisi. 16 yaşındaki kızın sırf sucuk yedi diye 20 yaşındaki kuzenine gitmesi normal şartlarda saçma ve abes bir durum. Dolayısıyla Müge Anlı bu durumun böyle olmadığını ve insanları kandırmaktan vazgeçmeleri konusunda bir uyarı yaptı. 

Olay sucuk meselesinden ayrılıp bir tehdit meselesine döndü. Asıl perde arkasında eğer birlikte olunmaz ise hayatına son verileceği konusunda bir mesaj alması yer alıyor. Kuzen tarafı bu durumu kabul etmiyor. Kızın kendi isteğiyle evimize geldiğini öne sürüyor. Herhangi bir tehdit mesajının olmadığını sadece bir sucuk vesilesiyle bu olayın olduğunu iddia ediyor. 

İlerleyen günlerde bakalım bu olay nasıl sonuçlanacak.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.