Müge Anlı'da iki cinayet tek bir isimde birleşti! Polis stüdyoya baskın yaptı! Apar topar kelepçelenerek o isim götürüldü...

Müge Anlı'da iki cinayet tek bir isimde birleşti! Polis stüdyoya baskın yaptı! Apar topar kelepçelenerek o isim götürüldü...

Müge Anlı'da iki cinayet tek bir isimde birleşti! Nezen ve Lütfiye olayları meğerse tek kişinin elinden çıkmış. Müge Anlı'nın şoke olduğu anlarda kamera kayıttaydı. Polis stüdyoyu basarak o ismi apar topar götürdü.

Gündüz kuşağı en çok izlenen programlar arasında yer alan Müge Anlı yine şoke eden bir olay ile karşı karşı kaldı. Lütfiye Gündüz kaybının sırları yavaş yavaş ortaya çıkarken şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Stüdyoya gelen polisler apar topar kelepçeli bir şekilde o kişiyi götürdü. Nezen cinayeti ile Lütfiye arasında nasıl bir bağ var? Müge Anlı programında neler oluyor? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde. Okumaya devam edin. 

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı rekor kırmaya devam ediyor. Hayranları ve izleyenleri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Bu takiplerde meyvesini veriyor. Bir olay meydana geldiği zaman çok sayıda geri dönüş olarak sırlar yavaş yavaş açığa çıkmaya başlıyor. Geri dönüşlerin faydasından çokça yararlanılıyor. Son zamanlarda meydana gelen Nezen ile Lütfiye Gündüz arasında ortak bir bağ yakalandı. Peki neydi bu ortak bağ.. 

muge3.jpg

Lütfiye Gündüz ve Nezen aynı yıl içerisinde ortaya çıkan olaylar arasında yer alıyor. İkisi de 2013 yılında gerçekleşmiş. Savcılık bu kapsamda harekete geçti. 8 yıldır kayıp olan Gündüz’ün arkasındaki isim Ahmet Taşkın çıktı. Şüpheli isim apar topar polisler tarafından stüdyodan alınarak götürüldü.  

Taşkın’ın açığa çıkmasıyla beraber şu sözleri dikkat çekti: ‘’Nezeni ben öldürdüm, Gündüz’ü bize vermezseniz sizi de öldürürüm’’ ifadeleri şoke eden sözler arasında yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.