Müge Anlı'da ortalığı karıştıran itiraf! Milyonlar bunu konuşuyor! Tüm sır açığa çıktı!

Müge Anlı'da ortalığı karıştıran itiraf! Milyonlar bunu konuşuyor! Tüm sır açığa çıktı!

Müge Anlı'da inanılmaz itiraflar ve sırlar açığa çıkmaya devam ediyor. Son bir itiraf ise ortalığı resmen darmaduman etti. Tüm esrarengiz sırlar bir bir ortaya döküldü. İşte detaylar..

ATV ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı Müge Anlı yine şoke edecek bir olay ile karşı karşıya. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuran ‘’Utanması gereken sen değilsin kızım’’ cümlesi bir anda sosyal medyada popüler hale geldi. Program içerisinde yayına bağlanan bir izleyici şok itiraflarda bulunarak stüdyonun resmen donmasına neden oldu. Bulunduğu itiraflar o kadar gerçek dışıydı ki izleyenlerin ve hayranların resmen ağzı açık kaldı. Müge Anlı canlı yayındaki isme çok sert bir şekilde karşı çıkarak ‘’Anlatacaksan derhal anlat’’ cümlelerini söyledi. 

muge-anli2.jpg

Müge Anlı programında her gün farklı farklı konular ele alınıyor ve ortaya çıkmayan sırlar açığa çıkıyor. Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları ile her türlü suç açıklığa kavuşuyor. Nezen Germiyen cinayeti de bu kapsamda çok konuşulan haberler arasında yer aldı. Dolayısıyla 13 yaşındaki bir cinayete kurban gittiği düşünülen olay için canlı yayındaki itiraflar herkes için soğuk duş etkisi yarattı. 

Canlı yayına bağlanan kişi Lütfiye Gündüz ile Nezen Germiyen arasındaki cinayetlerin baş sorumlusunu tanıdığını söyledi. Bu kapsamda Ahmet Taşkın’ın ismini verdi. Tüm sorumlunun Taşkın olduğunu dile getirdi. Kendisi bana ‘’Nezen’i ben öldürdüm vicdan azabı çekiyorum,’’ ifadelerini kullandı. Ben de sizi vicdan azabı çektiğimden dolayı arama kararı verdim ve aradım. Dolayısıyla sırrı açıklığa kavuşturmak istedim, dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.