Müge Anlı'da Ortaya Çıktı! 50 Yaşındaki Türkan Günday, Ölüm İlanı Verip Evlenmeye Gitmiş...

Müge Anlı'da Ortaya Çıktı! 50 Yaşındaki Türkan Günday, Ölüm İlanı Verip Evlenmeye Gitmiş...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 25 gündür haber alınamayan 50 yaşındaki Türkan Günday, sosyal medya hesabından kendi ölüm ilanını paylaştıktan sonra sırra kadem bastı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 50 yaşındaki Türkan Günday, sosyal ağ hesabından kendi ölüm ilanını paylaştıktan sonra kayıplara karıştı. 25 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi bayanın yakınları Müge Anlı'nın programına katıldı. Günday'ın yakınları Müge Anlı sayesinde Türkan Günday'ı buldu. Günday'ın kimseye haber vermeden Bartın'a evlenmeye gittiği ortaya çıktı.

YAKINLARI MÜGE ANLI'YA GELDİ

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşamakta olan Türkan Günday, Whatsapp durumundan kendi ölüm ilanını paylaştı, 'cenazeme kaç kişi gelecek?' diye soru sordu. Cenazesinin kaldırılacağı camiyi de paylaşarak okuyanların şaşkınlığını bir kat daha arttıran Günday, daha sonra kayıplara karıştı. 25 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi bayanın yakınları ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

TELEFONLA BAĞLANARAK SEVİNDİREN HABERİ VERDİ

Yayından kısa süre sonra sevindiren haber telefonla programa bağlanan Songül Kızılçay isimli kadından geldi. Günday'ın hayatta olduğu, evlenmek için Bartın'a gittiği ortaya çıktı.

Telefonla bağlanan Songül Kızılçay, "Türkan hanımı arkadaş vasıtası ile tanıdım. Bir kaç kez görüştük. Evime geldi. Bana, 'İstanbul'dan sıkıldım. Yalnızım. Ölsem de kimsenin haberi olmayacak. İyi birini bulsam evlenirim' dedi.

Ben de, bekar dayım olduğunu söyledim. Dayımın evlenmek istediğinden bahsettim. Birbirlerine telefon numaralarını verdim. Bir süre telefonda görüştüler. Daha sonra Bartın'da yaşamakta olan dayım İstanbul'a geldi. İmam nikahı yapmışlar. Sonra Türkan Bartın'a dayımın yanına gitti. Resmi nikah kıyacaklar" dedi. Türkan Günday'ın kendine ilgisiz davranıldığı için hiçbir yakınına haber vermeden Bartın'a evlenmeye gittiği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.