Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Oğlu her şeyi açığa çıkardı! Bu kadar da olmaz dedirten o itiraf...

Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Oğlu her şeyi açığa çıkardı! Bu kadar da olmaz dedirten o itiraf...

Müge Anlı'da şoke eden itiraf. Yusuf Bey her şeyi canlı yayında itiraf etti. Olayları tek tek anlatan Yusuf Bey stüdyodakilerin ve izleyenlerin ağzını açık bıraktı. İşte tüm detaylar..

Ekranların sevilen yüzü ve sabah kuşağı programlarının en çok izlenen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te sezon arasına giderken yine sular durulmuyor. Bu sefer olay bambaşka bir hal aldı. Müge Anlı resmen şok oldu. Oğlu babasının seri katil olduğunu ve her şeyi apaçık itiraf etti. Anne ve babasını uzun süredir aramaya koyulan genç adam, babasının yaptıklarını canlı yayında bir bir detaylı bir şekilde açıkladı. Satır ile gerçekleştirdiği cinayeti ve uyuşturucu konusundaki sır perdesini genç tek tek Müge Anlı’ya anlattı. 

Anne ve babasının uzun süredir ortada olmadığını ve onları aramak için Müge Anlı’ya başvuran Yusuf Bey bir yandan da söylediği itiraflar ile dikkatleri üzerine çekti. Anne ve babasını bulma yolunda Yusuf Bey babasının bir katil olduğunu öne sürdü. Ellerine geçen bir mektupta: ‘’Ya sen beni öldür ya da başka birine bu işi yaptır’’ ifadeleri yer alıyordu. Bu da durumun ne kadar vahşi ve vahim olduğunu gözler önüne seriyor. 

Yusuf Bey diğer bir itirafında: ‘’ Yabancı bir kadının kolunu kopardı. Bunu sırf uyuşturucu için yaptı’’ ifadelerini kullandı. İşin içerisine hem uyuşturucu hem de cinayet girince ortalık bir anda karıştı ve Anlı ne yapacağını bilemedi.  

Babasını arayan Yusuf Bey bu olanlar karşısında kendisinin de şoke olduğunu belirtti. Ne yapacağını bilemeyen Yusuf Bey olayların açıklığa kavuşmasını istiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.