Müge Anlı'da tüyler ürperten olay! Resmen donup kaldı! Kayıp Lütfiye Gündüz için kan donduran iddia...

Müge Anlı'da tüyler ürperten olay! Resmen donup kaldı! Kayıp Lütfiye Gündüz için kan donduran iddia...

Müge Anlı'da tüyler ürperten olay yaşandı. Kayıp Lütfiye Gündüz için şoke eden iddialar ortaya atıldı. Olaylar karşısında stüdyo ve Müge Anlı resmen şoke oldu. Ne diyeceğini bilemedi..

Ekranların gündüz kuşağı programında tüyler ürperten olaylar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün ekranlara gelen ve Müge Anlı’nın resmen donup kalmasına sebep olan bir durum yaşandı. Bu olay stüdyodakileri ve ekran başında izleyenleri resmen şoke etti. Kayıp ilanı olarak başvurulan Lütfiye Hanım için inanılmaz iddialar ortaya atıldı. O kadar uçuk iddialardı ki resmen Müge Anlı’nın ağzı açık kaldı. Ne diyeceğini bilemeyen Anlı o anlarda şok oldu. 

Nevşehir’de 2013 yılında ortalıktan bir anda kaybolan kadın için inanılmaz iddialar ve söylemler ortaya atıldı. 4 çocuk annesi kadını bulmak için seferber olan Müge Anlı ilginç iddialarla karşılaştı. Aranan kadının kimliğinin aktif olmaması ve ses seda çıkmaması sebebiyle yaşamını yitirdiği öne sürüldü.  

mugeagfrdgdg.jpg

Canlı yayında ilginç iddialar bu arama kapsamında ortaya atıldı. Farklı erkeklerle her gün beraber olduğu iddia edildi. Bunun yanında Lütfiye hanımın eşi ile para konusunda anlaşamadığı ve bu yüzden geçinemediklerini söylendi. Lütfiye hanımın eşinden boşandıktan hemen sonra ortadan kaybolması ise akıllarda birçok soru işareti bıraktı. 

Yıllardan beri kayıp olan kadın için eşi çelişkili ifadeler vermeye devam ediyor. Bu yüzden öldürülme ihtimalini de bu ifadeler yükseltiyor. Aramalarda yoğunlaşılan ve parmak gösterilen kişi ise Lütfiye hanımın eşi oluyor. 

Lütfiye hanım için ilginç iddia bir telefon aramasından gerçekleşti. Bu kapsamda Lütfiye hanımın öldürülüp mavi bir varile koyulup cesedinin imha edildiği öne sürüldü. Bu anlarda stüdyodaki herkes resmen buz kesildi. Bunu yapanın ise eşi olduğu ortaya atıldı. Eşi ise bunun tamamen yalan olup uydurmaca olarak nitelendirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.