Müge Anlı'da üç cinayet itirafı birden! Müge Anlı ne yapacağını şaşırdı! Şoke eden itiraflar canlı yayında geldi!

Müge Anlı'da üç cinayet itirafı birden! Müge Anlı ne yapacağını şaşırdı! Şoke eden itiraflar canlı yayında geldi!

ATV ekranların reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı sert programında yine şoke eden bir olay yaşandı. Sular durulmayan programda üç cinayet itirafı birden geldi. Hayranların ağızları resmen açık kaldı. İşte detaylar...

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı sert programı yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Programda her bölümde farklı konular ele alınmaya çalışılıyor ve bitmeyen-açığa çıkmayan olaylar ise aydınlığa kavuşturuluyor. Sular durulmayan bir olay geçtiğimiz günlerde yaşandı ve izleyenleri resmen şoke etti. Skandal bir cinayet olayına karışarak açık bir şekilde kendi sözleriyle itiraf etti. Eski eşi Duran Bey tüm itirafları tek tek kendi ağzıyla canlı yayında açıkladı: ‘’Artık dayanamıyorum, konuşacağım’’ ifadelerini kullandı. 

yhfrjjuyhuu.jpg

Yıllar önce üç kadın bilinmeyen sebeplerden dolayı ortadan kayboldu. Aralarındaki bir kadının cinayete kurban gittiği açığa çıktı. Ancak diğer ikisinden henüz bir ses yoktu. Programa dahil olan Duran Bey ağzını açtı: ‘’O benim eski eşim ve olanları açıklayacağım. Zaten o isim benim tehdit ediyordu’’ ifadelerini kullandı. 

gdnfhgyfyhj.jpg

Eski eşi Lütfiye’nin öldürüleceği haberini alan Duran Bey olanları eski eşine anlattı. Uyardı ancak bir sonuç alamadı. Aramalarından ve uyarmalarından sonra Duran Bey çeşitli şantaj ve ölüm tehditleri aldı. Lütfiye’yi aramayacaksın yoksa seni öldürürüm şeklinde tehditler aldığını ifade etti. Ancak: ‘’Artık korkmuyor, bu yüzden her şeyi açıklığa kavuşturup itiraf edeceğim’’ dedi. 

Kadınların cinayete kurban gitmesindeki en büyük şüpheli Ramazan olarak kayda geçti. Duran Bey’de onun bu işi yaptığını ve her şeyi planladığını açıkça itiraf etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.