Müge Anlı'nın büyük sırrı ortaya çıktı! Bugüne kadar herkesten gizledi! Tüm gizem açığa çıktı! Milyonların ağzı açık kaldı!

Müge Anlı'nın büyük sırrı ortaya çıktı! Bugüne kadar herkesten gizledi! Tüm gizem açığa çıktı! Milyonların ağzı açık kaldı!

Müge Anlı'nın büyük sırrı ortaya çıktı! Bugüne kadar sır gibi sakladığı o isim açığa çıktı. Müge Anlı ve o sır gibi sakladığı ismin tüm detayları haberimizde..

Ekranların sevilen yüzü ve sabah programlarının efsanesi Müge Anlı yine bomba gibi bir sırra imza attı. Bugüne kadar titizlikle gizlenen o sır artık açığa çıktı. Müge Anlı tarafından açıklanan o isim sosyal medyada konu oldu ve gündeme hızlı bir şekilde oturdu. Hayranların şoke olduğu o isim canlı yayında açıklandı ve inanılmaz tepkilere neden oldu. İşte Müge Anlı’nın sakladığı o sır ve bugüne kadar açıklanmayan o isim.. 

Hayranların Barbie bebek lakabını taktığı Anlı bugüne kadar o ismi açıklamaadı. İşte şimdi o sır artık açıklığa kavuştu. Anlı samimi ve içten açıklamalar ile ilgi çekmeyi başardı. Anlı geçtiğimiz programda ekranlara erkek kardeşiyle beraber geldi. Anlı’nın erkek kardeşini bugüne kadar hiç görmemiştik. Görenler resmen şoke oldu ağzı açık kaldı.  

muge-anli-ile-tatli-sertin-canli-nwyr.jpg

Ekranlara gelmesiyle beraber bir bilgi daha açığa çıktı. Mert Efe Anlı stüdyoda proramın editörü olduğu öğrenildi. Efe Anlı’nın samimi açıklamaları herkes tarafından çok beğenildi. Canlı yayından erkek kardeşini çok sevdiğini dile getiren ve yanağından öpen Anlı, duygusal açıklamalarda bulundu. Ayrıca ‘’bebeğim, güzel oğlum’’ diyerek de sevgisini açıkça dile getirdi. 

Bugüne kadar Anlı’nın ekranlara hiç çıkarmadığı ve sosyal medyadan gizlediği erkek kardeşi artık tüm benliğiyle ortaya çıktı. Hayranlar erkek kardeşinin olduğunu biliyordu ancak bu zamana kadar pek bilgi yoktu. Artık hem stüdyoda olduğu öğrenildi hem de kim olduğu ortaya çıktı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.