Müge Anlı’nın Eşinden Ayrılma Sebebine Çok Şaşıracaksınız... Müge Anlı Hakkında Merak Edilenler..!

Müge Anlı’nın Eşinden Ayrılma Sebebine Çok Şaşıracaksınız... Müge Anlı Hakkında Merak Edilenler..!

Müge Anlı, Türkiye’nin en sevilen televizyoncusu konumuna yerleşmeyi başardı. Başarılı sunucu, hal ve hareketleri ile milyonlarca kişinin kalbinde taht kurdu. Peki, Müge Anlı kimdir? Müge Anlı’nın eğitimi nedir? Müge Anlı yeniden evlenmeyi düşünüyor mu? Müge Anlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Müge Anlı, Türkiye’nin en sevilen televizyoncusu konumuna yerleşmeyi başardı. Başarılı sunucu, hal ve hareketleri ile milyonlarca kişinin kalbinde taht kurdu. Peki, Müge Anlı kimdir? Müge Anlı’nın eğitimi nedir? Müge Anlı yeniden evlenmeyi düşünüyor mu? 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sayesinde milyonların sevgilisi haline gelen ünlü sunucu, eğitimi ve hayatıyla da takdir toplamayı başarıyor. 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimi sırasında çalışmaya başlayan ünlü sunucu, medya sektörünün hemen her aşamasında görev almıştır. 1999 yılında Burhan Akdağ ile evlenen Müge Anlı’nın bir kızı bulunmaktadır. Kendisi gibi medya sektöründe çalışan Burhan Akdağ ile yollarını 2008 yılında ayırma kararı almıştır. Müge Anlı ve eski eşi arasındaki tartışmalar zaman zaman magazin basınında yer bulmaktadır.

DİŞİYLE TIRNAĞIYLA ZİRVEYE ÇIKTI

Müge Anlı’nın hayatındaki dönüm noktası Tatlı Sert programı oldu. Kanal 6’da yayınlanan Top Secrey ve Kanal D’de yayınlanan Dobra Dobra programlarında magazin gündemini yorumluyordu. Tatlı Sert programı ile birlikte televizyon tarihinin en önemli rekorlarını kırmayı başardı. Ayrıca, aynı kanalda yayınlanan Film Gibi ve Müge Anlı ile Mektubunuz Var programlarına imza attı. Programını hayatının merkezine koyan Müge Anlı, yıllar sonra üniversite eğitimine yeniden başladı. Kadir Has Üniversitesi’nde hukuk eğitimi alan güzel sunucu, konuklarına en doğru ve tarafsız bilgiyi sunmak için araştırma yapmaktan asla vazgeçmiyor.

'KOYNUMDAKİ YILAN' KİTABINDA AĞIR SUÇLAMA

Müge Anlı’nın şiddet nedeni ile boşanma kararı aldığı eski eşi Burhan Akdağ tarafından kaleme alınan Koynumdaki Yılan kitabı çok ses getirdi. Müge Anlı’nın kızları Lidya’yı kendisine göstermediğini iddia eden Burhan Akdağ, ünlü sunucu hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Müge Anlı ise iddialara medya önünde cevap vermezken, eski eşi hakkında yasal işlem başlattı. Özel hayatını sakin ve sessiz bir şekilde sürdürmek istediğini belirten Müge Anlı, magazin basınının radarına girmemeye özen gösteriyor. Aynı zamanda fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Müge Anlı, sık sık maçları stadyumdan takip ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.