Müge Anlı'nın hiç bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı! Ağızları açık bırakan o görüntüler sosyal medyaya sızdı!

Müge Anlı'nın hiç bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı! Ağızları açık bırakan o görüntüler sosyal medyaya sızdı!

Müge Anlı'nın hiç bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı! Sosyal medyada paylaştığı o görseller çok konuşuldu. Bebekliğine ait o fotoğraflar yüzlerce yorum aldı. İşte detaylar..

Ekranların sevilen ve beğenilen yüzü Müge Anlı programı ile kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde sosyal medyaya mesafeli yaklaşan Anlı bir süre sonra bu düşüncesini bir kenara bırakmış ve Instagram hesabı açmıştı. Kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaştı.  

Yine geçtiğimiz süreçte sosyal medyada başlatılan 20’li yaşlar akımına katılan Müge Anlı, gençlik fotoğraflarını hayranları ve takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni aldı. Şimdi ise yeni bir akım ile bebeklik fotoğraflarını gün yüzüne çıkarttı.  

muge-anli2.jpg

Paylaştığı bebeklik fotoğrafları ile hayranların resmen ağızlarını açık bıraktı. Bu kadar da olmaz dedirten o fotoğraflar sosyal medya hesabında paylaşıldı. Bu pozların ortaya çıkması hayranların ilgisini bir hayli çekti ve yorumlar yağmaya başladı. Fotoğrafın siyah beyaz olması nedeniyle sarı saçlarının belli olmaması takipçilerin yorumlar kısmında belirttiği bir durumdu. 

Sadece bir fotoğraf değil birkaç tane paylaşım yaptı. Art arda yaptığı bu görseller ile büyük dikkat çekti ve viral olma yolunda önemli adımlar attı. Yorumlar kısmında: ‘’Bu Müge Anlı’nın çocukluk fotoğrafı mı? Hiç benzemiyor. Saçı düz olmayınca farklı biri sandım’’ gibi mesajlar yer aldı. 

muge-anli.jpg

Müge Anlı bu fotoğraflara karşılık olarak herhangi bir kullanıcıya yanıt vermedi ve açıklama yapmadı. Programı ise Haziran ayında sezon arası yapacak. Yaz döneminin gelmesi ile beraber bir süre tatil moduna girecek ve sonraki dönem tekrar ekranlara gelmesi düşünülüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum