Müge Anlı'nın yapmadığı bir bu kalmıştı! Resmen şarkıcı oldu! Şarkısı milyonlarca dinlendi! Sunuculuğu bırakacak mı?

Müge Anlı'nın yapmadığı bir bu kalmıştı! Resmen şarkıcı oldu! Şarkısı milyonlarca dinlendi! Sunuculuğu bırakacak mı?

Müge Anlı sunuculuğu bırakacak mı? Müge Anlı hangi şarkıyı söyledi? Müge Anlı'nın şarkı söyleyip sosyal medyada paylaştığı o video milyonlara ulaştı. İşte tüm detaylar...

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı resmen şarkıcı oldu. Görenlerin hayretler içerisinde ağzı açık kalarak baktığı anlar ortaya çıktı. Yıldız Tilbe ile yan yana gelen Müge Anlı şarkıya dahil oldu. Şarkıcı edasıyla eşlik ederek hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Kısa sürede büyük beğeni alan o anlar sosyal medyada gündem konusu haline geldi. Yüzlerce yorum alan o anlar eğlenceli dakikalara sahne oldu. İşte Müge Anlı ve Yıldız Tilbe’nin o anları.. 

Müge Anlı kısa süre önce sosyal medya hesabıyla 1.9 milyon takipçiye yaklaştı. Büyük kitleye sahip olan Anlı’nın her hareketi gündem olmaya yetiyor. Hem program kapsamında hem de magazin dünyasında geniş yankı uyandıran olaylara sahne oluyor. Yıldız Tilbe’nin sevilen şarkısını dile getiren Anlı o anları sosyal medyada paylaştı. Gönderisi kısa sürede milyonlara ulaştı.  

Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan Müge Anlı sesinin güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yorumları kısıtlayan Müge Anlı çok fazla olayın büyümesini ve dillendirilmesini istemiyor gibi. Sadece 5 6 yorumun geldiği gönderi hayranlar arasında en çok konuşulan gönderiler arasında yer alıyor. İşte o anların videosu: 

Peki sizler Müge Anlı’nın Yıldız Tilbe’nin şarksıını söylediği anları nasıl buluyorsunuz? Sizce iyi şarkı söylüyor mu yoksa çalışması mı gerekiyor? Yorumları ve düşüncelerinizi dilediğiniz gibi yazabilir ve paylaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.