Müge Anlı'ya şok iddia! Torpil yaptığı iddiası Anlı'yı resmen çileden çıkardı! Kardeşine torpil mi yaptı?

Müge Anlı'ya şok iddia! Torpil yaptığı iddiası Anlı'yı resmen çileden çıkardı! Kardeşine torpil mi yaptı?

Müge Anlı'ya şok iddia! Müge Anlı için hangi iddialar ortaya atıldı? Kardeşine torpil yaptığı doğru mu? Tüm detaylar haberimizde..

Ekranların sevilen programı ve hafta içi her gün sabahtan öğlene kadar süren, sırları açığa çıkaran program Müge Anlı yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ederken, skandal bir iddia ile karşı karşıya kaldı. Müge Anlı ve kardeşi hakkında torpil iddiaları resmen ortalığı ve sosyal medyayı karıştırdı. Sevilen sunucu hakkında bu akılalmaz iddia hayranlarını bir hayli üzdü. Müge Anlı’da bu ortaya atılan iddia karşısında ne diyeceğini bilemedi ve şok içerisinde kaldı. 

ATV ekranlarının reyting rekoru kıran programı yine olayların perde arkasını açığa çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabına bir dönem karşı iken açmaya karar veren Anlı 1 hafta içerisinde milyonlara ulaştı. Bu da ne kadar çok sevildiğinin göstergesidir. Program ve kendi emekleri sayesinde birçok olayı açığa çıkarıyor ve emniyet güçlerine / adalete yardımcı oluyor. Ancak son tatsız bir iddia hem kendisini hem de hayranlarının üzülmesine neden oldu. 

muge3-1.jpg

Geçtiğimiz haftalarda Anlı kardeşini ekranlarda ilk kez göstermiş ve aynı stüdyoda çalıştığı ortaya çıktı. Bu durumda Müge Anlı’nın kardeşine torpil yaptığı sorularını ortaya çıkardı. Bir kısım kardeşinin o stüdyoda editör olarak çalışmasının torpil olduğunu savunurken diğer kısım ise böyle bir şey olmadığını dile getiriyor. Hal böyle iken ortalık biraz karışıyor. 

Bu iddia hakkında Anlı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.