Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Meğerse oyuncuymuş! Öyle bir dizide rol aldı ki hayranları resmen şok oldu!

Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Meğerse oyuncuymuş! Öyle bir dizide rol aldı ki hayranları resmen şok oldu!

Müge Anlı'yı daha önce hiç böyle görmediniz. Meğerse kendisi dizide rol almış. Stüdyodaki hayranları resmen şoke olmuş durumda. Müge Anlı hangi dizide rol aldı? Müge Anlı hangi rolü oynadı? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların başarılı ismi ve on parmağında on marifet bulunduran Müge Anlı, yeni bir haber ile gündeme oturmayı başardı. Açığa çıkan ve dikkat çeken haberlere göre Müge Anlı meğerse daha önce bir dizide rol alması oldu. Hayranları ve izleyenleri tarafından ekranlarda sadece Müge Anlı ve Tatlı Sert programı ile tanınan Müge Anlı, daha önceden de birçok yapım da rol aldı. Dolayısıyla ekranlara daha önceden aşina diyebiliriz. İşte Müge Anlı ve oynadığı dizinin bilgileri: 

Müge Anlı şaşırtmaya devam ediyor 

5ed636ebc03c0e1ba00b3430.jpg

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı yaptığı programlar ile insanlara yardım etmeye devam ediyor. Tatlı Sert programında her hafta yeni bir cinayet, kaçırılma ve hırsızlık gibi birçok olayı açıklığa kavuşturuyor. Müge Anlı ve ekibi sayesinde birçok insanın yüzü gülüyor. Ancak Müge Anlı sadece başladığı bu programla tanınmadı. Bunun daha öncesi de vardı. Sadece bir bölümlük dizide yer almışlığı oldu. 

Müge Anlı katıldığı diziye konuk oyuncu olarak giriş yaptı. Evli ve Öfkeli dizisine konuk olan Müge Anlı sadece bir bölüm oynadı. Daha sonra diziden ayrıldı. Uzun süre oyunculuk sektörüne yer vermeyen Müge Anlı şimdi ise Tatlı Sert programına uzun süredir devam ediyor. 

muge-anli-oyuncu-sumru-yavrucuk-un-kopegini-13283572-7375-o.jpg

Dizinin detaylarına gelecek olursak burada yer aldığı bir bölümlük karakterde yine kendi rolünü oynamıştı. Dizi içerisinde yine Tatlı Sert programı yer alıyor fakat bu sefer kurgu bir olayla karşımıza çıkıyor. Programda Deniz Avcı adındaki bir kız Seray Söyler’in kızı olduğunu iddia etmiş ve elindeki belgeleri Müge Anlı’ya göstermişti. Evli ve Öfkeli dizisinde yer alan bu konseptte Müge Anlı rolünü başarıyla yerine getirmişti. 

İlginizi çekebilir 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.