Nihat Hatipoğlu resmen çileden çıktı! Gelen soru karşısında sinirlerine hakim olamadı! Kelimeler boğazına düğümlendi! Canlı yayında şoke eden o soru...

Nihat Hatipoğlu resmen çileden çıktı! Gelen soru karşısında sinirlerine hakim olamadı! Kelimeler boğazına düğümlendi! Canlı yayında şoke eden o soru...

Her Ramazan yaptığı başarılı programlar ile dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ilginç sorularla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Gelen ilginç soru herkesin şoke olmasına sebep oldu. Nihat Hatipoğlu ne diyeceğini bilemedi. O anlar kamera kayıttaydı.

Her Ramazan ekranlara gelen ve beğeni üstüne beğeni toplayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu Ramazan ayında da programını başarılı bir şekilde yapıyor. Her sene olduğu gibi kendisine yöneltilen soruları cevaplıyor ve ilmin verdiği bilgiler ışığında çeşitli tavsiyeler veriyor. Ancak zaman zaman değişik ve sorulmaması gereken birçok soru Nihat Hatipoğlu’na yöneltiliyor. Yine son gelen bir soru gündemdeki yerini aldı. Öyle bir soru soruldu ki tüm izleyenler şok oldu. 

Ramazan ayına özel programı Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar 

yhjuhggfffff-001.jpg

Her sene olduğu gibi Nihat Hatipoğlu sunuculuğunu üstlendiği Ramazan programını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Ekranlara geldiği dönem hem izleyenleri hem de hayranları tarafından taktirle karşılanıyor. Günümüzün değerli profesörlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu, izleyicilerden gelen soruları canlı yayında bizzat kendisi yanıtlıyor. Gelen sorular her türden olabiliyor. 

İlginç sorular her Ramazan olduğu gibi bu senede soruldu. Gelen sorular karşısında Nihat Hatipoğlu en makul cevabı vermeye çalışıyor. Son yaptığı programda Bitlis şehrinden bağlanan bir izleyeni telefondan bağlanıyor. Gönül Aklemiz adındaki kadın sorduğu sorularla herkesi şoke ediyor. 

Herkesi şok eden o soru 

thghfygfhyhhgthgtfhfg.jpg

Bitlis’ten bağlanan seyirci ‘’Babam kardeşlerime kötü sözler söyleyip beddua ediyor. Ettiği beddualar kabul olur mu?’’ sorusunu sordu. Bu soru üzerine tüm izleyenler şoke oldu. Nihat Hatipoğlu ise ‘’Kardeşlerin beddua edecek bir şey yapıyor mu? Eğer yapmıyorsa bedduası önem arz etmiyor’’ diye cevap verdi.  

Verdiği cevabın ardından beddua ile ilgili ‘’ Beddua dönüp dolaşıp kişinin kendisi bulur. Beddua etmeyin ve kimseye kötü söz söylemeyin,’’ nasihatlarında bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.