Pandemi kurallarına uymayan 342 kişiye 300 bin 688 TL ceza

Pandemi kurallarına uymayan 342 kişiye 300 bin 688 TL ceza

Konu ile ilgili yapılan yazılmış açıklamada, Denizli İl Güvenlik Müdürlüğünün korona virüs tedbirleri zarfında alınan kararların uygulanması noktasında yoğun çabaları devam ediyor.

Konu ile ilgili yapılan yazılmış açıklamada, Denizli İl Güvenlik Müdürlüğünün korona virüs tedbirleri zarfında alınan kararların uygulanması noktasında yoğun çabaları devam ediyor. Son bir hafta içerisinde 01 Kasım ile 08 Kasıml 2020 tarihlerinde yapılan denetimlerde maske uygulama zorunluluğuna uymayan 328 kişiye 295 bin 200 TL cezai işlem uygulandı. Sosyal mesafe kuralına uymayan 14 kişiye ise 5 bin 488 TL para cezası kesildi.
Son bir hafta içerisinde toplamda 342 kişiye 300 bin 688 bin TL para cezası uygulandı.

Eren Elyesa Polat
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.