realme "en hızlı şarj" teknolojisiyle geliyor

realme "en hızlı şarj" teknolojisiyle geliyor

İSTANBUL (AA) - Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından realme, 28 Şubat'ta MWC 2022'de dünyanın en hızlı akıllı telefon şarjını...

İSTANBUL (AA) - Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından realme, 28 Şubat'ta MWC 2022'de dünyanın en hızlı akıllı telefon şarjını piyasaya süreceğini duyurdu.

realme açıklamasına göre, şirket, en hızlı ve en verimli şarj teknolojisini getirebilmek için yatırımlar yapmaya devam ediyor. 125W teknolojisini benimseyerek öncü markalardan olan realme, piyasadaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. realme, MWC 2022 etkinliğinde dünyanın en hızlı akıllı telefon şarj teknolojisini de piyasaya sürmek için gerekli adımları atacak.

realme hızlı şarj teknolojisi, sınıfındaki rakipleri ile kıyaslandığında öne çıkıyor. "Go Premium" olarak adlandırılan teknoloji ile kullanıcılarına ayrıcalıklı teknolojiyi vadeden realme, AR-GE kaynaklarının yüzde 70’ini inovasyona yatırmaya devam ediyor. Şarj teknolojisi ise bu kaynakların kullanım alanı için önemli bir payı oluşturuyor. realme, yeni getireceği şarj teknolojisi ile akıllı telefonların daha kısa sürede verimli yollarla tamamen şarj olmasını sağlayacak. Tüm bunlarla beraber, Avrupa’nın ilk Snapdragon-8 Gen 1 destekli akıllı telefonu realme GT 2 Pro da MWC'de tanıtılacak ve belirlenen bölgelerde satışa sunulacak.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.