Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımı gündem oldu! Paylaştığı fotoğraf Cem Yılmaz hayranlarını kızdırdı! Ortalığı kaosa sürükleyen o paylaşım..

Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımı gündem oldu! Paylaştığı fotoğraf Cem Yılmaz hayranlarını kızdırdı! Ortalığı kaosa sürükleyen o paylaşım..

Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımı ortalığı karıştırmaya yetti. Hayranlar resmen iki bölündü. Cem Yılmaz hiç hesapta yokken birden paylaşımın odak noktası haline geldi. O paylaşım ve daha fazlası haberimizde..

Serenay Sarıkaya yine gündem olmaya devam ediyor. Uzun süredir dinlenme modunda olan Serenay Sarıkaya sosyal medyada paylaştığı bir gönderisiyle yine çok konuşuldu. Gönderinin herhangi bir ilgisi olmamasına rağmen Cem Yılmaz kaosunun halen devam ettiği görülüyor. Takipçileri ve hayranları yaptıkları yorumlarla yine aralarında yaşanan olayları gün yüzüne çıkartıyor ve ortalığı alevlendiriyor. İşte o çok dikkat çeken paylaşımı.. 

Serenay Sarıkaya’nın ilgi çeken paylaşımı 

cem-yilmazdan-hayranlarini-sok-eden-serenay-sarikaya-aciklamasi.jpg

Uzun süredir tatilde olan ve ekranlara dönmeyi planlayan yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya hazırlık aşamasında. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu yaptığı paylaşımla yine yıldızları üzerine çekmeyi başardı. Paylaşımın açıklamasında ‘’şey mi dostum’’ notu düşerek hayranlarının resmen yorum atmasını sağladı. 

Hayranları tarafından bu nota yapılan yorumlarda genellikle alev simgesi yer alıyordu. Ortalık yine yangın yerine döndü. Serenay Sarıkaya yaptığı paylaşımın içeriğinde ise özel odasına girerek burada gizli bir fotoğrafı yer alıyordu. Giyinme odasından paylaşım yapan ünlü oyuncu ‘’şey mi dostum’ yazarak hayranlarının ‘’yine yangınlar yine ben’’ demesini sağladı.  

İşte o paylaşım

0x0-1618979718090.jpg

Bu yaşananların ardından Cem Yılmaz kaosu birdenbire başladı. Hiç ilgisi olmamasına rağmen olay birden patlak verdi. Serenay’ın birçok hayranı Cem Yılmaz ile birbirlerini yakıştırırken bir kısmı ise tepki göstermeye başladı. Ortalık resmen yangın yerine döndü. Hayranlar birbirine girdi. 

Hayranlar artık o ilişkinin bittiğini ve yeni bir sayfa açtığını dile getiriyordu. Bir kısım takipçi fotoğrafa güzel yorumlar yaparken bir kısım da Cem Yılmaz ile ilgili paylaşımlar yapıyordu. Bu da ortalığın karışma sebep oluyordu. 

İlginizi çekebilir 

Esra Erol'da izleyenler yasa boğuldu! Bir babanın yıkılışı Esra Erol'u gözyaşlarına boğdu! Meğerse çocuk başka bir adama aitmiş...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.