Şovmen Mehmet Ali Erbil'e Taciz Suçlaması Yapmıştı! Aygün Aydın'a Şok Hapis Cezası Geldi

Şovmen Mehmet Ali Erbil'e Taciz Suçlaması Yapmıştı! Aygün Aydın'a Şok Hapis Cezası Geldi

İş insanı Hakan Sabancı’nın kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesi ile iki kez zorlama hapsine çarptırılan Aygün Aydın hakkında bir hapis kararı daha çıktı.

İş adamı Hakan Sabancı’nın kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma kararını sosyal medya hesabından mesajlar paylaşarak ihlal ettiği gerekçesi ile iki kez zorlama hapsine çarptırılan Aygün Aydın hakkında bir hapis kararı daha çıktı.

Hürriyet Gazetesinde yer alan habere göre; mahkeme, sosyal medya mesajlarına ısrarla devam etmekte olan Aygün Aydın’a bu kez 17 gün zorlama hapsi cezası verdi.

AYDIN KARAR İTİRAZ ETTİ

İtiraz dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Paylaşımda Hakan Sabancı’nın ismi geçmemektedir. Evimin önünde de her gün siyah bir araç duruyor. Can güvenliğimden endişe duyuyor ve kararın kaldırılmasını istiyorum.”

DAHA ÖNCE 3 GÜN HAPİS YATMIŞTI

Aygün Aydın, sosyal medyadan Hakan Sabancı aleyhine paylaşımlar yapmış olduğu için üç gün hapis yatmıştı.

Genç oyuncu Aygün Aydın, geride bıraktığımız hafta Zorlu AVM'de objektiflere yansımıştı.

Aydın, hakkında çıkan 15 gün hapis cezası haberlerine son noktayı koymuştu. İddiaları kesin olarak yalanlayan oyuncu, "Böyle bir durum ne tarafıma ne de avukatıma ulaştı, hapis cezası söz konusu dahi değil" demişti.

Aygün Aydın geride bıraktığımız günlerde bir kız arkadaşının ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiğini söyleyerek gündemi sarsmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.