SSK, Bağ-Kur emeklilerinden isyan! Emekli maaşım, zenginlerin ayakkabı boyasının parası etmiyor, markete giremiyorum

SSK, Bağ-Kur emeklilerinden isyan! Emekli maaşım, zenginlerin ayakkabı boyasının parası etmiyor, markete giremiyorum

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na dert yanan 60 yaşındaki emekli vatandaş, "Emekli maaşım, bugün bir zenginin ayakkabı boyası. 30 sene hizmet vermişim ben bu bayrağıma, vatanıma, milletime, neden ben mağdur oluyorum kendi ülkemde? Çok perişanım. Ben marketime giremiyorum, kasabıma giremiyorum. Ne yapmam lazım? Ekmeğimi alamıyorum. Allah’ın verdiği cana da isyan etmiyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na dert yanan 60 yaşındaki emekli vatandaş, "Emekli maaşım, bugün bir zenginin ayakkabı boyası. 30 sene hizmet vermişim ben bu bayrağıma, vatanıma, milletime, neden ben mağdur oluyorum kendi ülkemde? Çok perişanım. Ben marketime giremiyorum, kasabıma giremiyorum. Ne yapmam lazım? Ekmeğimi alamıyorum. Allah’ın verdiği cana da isyan etmiyorum. Ben eve gidiyorum eşim çocuğum yüzüme bakıyor" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Ankara’nın Etimesgut ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla görüştü. Ziyaretlerinde Davutoğlu'na emekli bir vatandaşın isyanı dikkat çekti.

“MAAŞIM BİR ZENGİNİN AYAKKABI BOYASI”

Zamlara isyan eden 60 yaşındaki ve 3 çocuk sahibi emekli vatandaş, emekli maaşının ailesini geçindirmeye yetmediğinden yakınarak iş aramak zorunda kaldığını söyledi.

Vatandaş, “Emekliyim ama benim emekli maaşım, bugün bir zenginin ayakkabı boyası” yakınmasında bulundu.

“30 SENE HİZMET VERDİĞİM ÜLKEMDE MARKETİME, KASABIMA GİREMİYORUM”

Emekli vatandaşın feryadı şöyle devam etti:

* 60 yaşındayım. 30 sene hizmet vermişim ben bu bayrağıma, vatanıma, milletime, neden ben mağdur oluyorum kendi ülkemde? Çok perişanım. Ben marketime giremiyorum, kasabıma giremiyorum. Ne yapmam lazım? Ekmeğimi alamıyorum. Allah'ın verdiği cana da isyan etmiyorum. Ben eve gidiyorum eşim çocuğum yüzüme bakıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum