Survivor adası resmen alev aldı! Yarışmacılar birbirlerine girdi! Herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde! Haftaya adaya kim veda edecek?

Survivor adası resmen alev aldı! Yarışmacılar birbirlerine girdi! Herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde! Haftaya adaya kim veda edecek?

Survivor adası resmen alev aldı. Ayrılacak ve birbirlerine giren isimler resmen açıklandı. Final yolu gözükürken herkesin sinirleri bir hayli gergin. Kimse alttan almıyor ve tahammül etmiyor. İşte yeni haftada olacaklar ve tüm detaylar...

Ekranların vazgeçilmez programı ve reyting rekorları kıran yapımı Survivor, yeni bölümlerine kaldığı yerden son hızıyla devam ediyor. İzleyicileriyle heyecanlı bölümleriyle çıkan program finale doğru yaklaşıyor. Final yolu yaklaştığından dolayı heyecan doruğa çıkıyor ve adada işler resmen çığırından çıkıyor. Ortalık karışıyor ve tansiyon yükseliyor. Survivor programında yer alan yarışmacılar artık öyle bir hal aldı ki izleyenler resmen şaşırıp kaldı. Ağzı açık izlediğimiz programda dozaj biraz daha artıyor.. 

Finale az bir süre kalırken iki takım arasında mücadele ve rekabet hızla büyüyor. Atışmalar ve didişmeler almış başını gidiyor. Hırs ve gerginlikte gözlerinde okunuyor. İzleyenler ise takımlara ve kişilere olan desteklerini sms ile sunuyor. Heyecanlı yarışmalar devam ederken bu haftanın birincisi ünlüler takımından İsmail oldu. Bir önceki haftada bu takımda Sergen Yalçın birinci olmuştu.. 

1-ofbe.jpg

Sms ile birinci olan İsmail, Sergen’den intikam almak istiyordu. Bu yüzden eleme potasına takım arkadaşının ismini yazdı. Böylece ünlüler takımından elenecek olan kişiler Sergen ve İlayda oldu. 

Ünlüler takımında işler yolunda gitmezken diğer takımda ise (gönüllüler) karışıklık sürüyor. Steven ve Reşat arasındaki eleme potası macerası ve diğer takım arkadaşlarıyla olan ilişkiler yavaş yavaş bozulma noktasına geliyor. Takımdaki yarışmacılar büyük çekişmeden dolayı birbirlerine girmeye başlıyor.. 

Eleme konseyinde elenen isim İlayda Şeker oldu. Sinirlerin hat safhada olduğu programda işler karışmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.