Survivor İsmail'in yürek burkan hikayesi! Resmen için döktü! Survivor yeni bölümde neler olacak?

Survivor İsmail'in yürek burkan hikayesi! Resmen için döktü! Survivor yeni bölümde neler olacak?

Survivor İsmail için Batuhan'a döktü. Yeni bölümde neler olacak? Survivor İsmail neleri açığa çıkardı? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimzide..

Ekranların reyting rekorları kıran programı Survivor kaldığı yerden son hızla devam ediyor. Zorlayıcı parkurlar ve yüksek enerji gerektiren yapısıyla izleyicilere ve hayranlara unutulmaz anlar çıkartıyor. Her hafta sosyal medyaya ve gündeme girmeyi başaran Survivor TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Her yeni bölümde heyecanın doruğu biraz daha yukarı çıkıyor. Survivor programının finale yaklaşmasıyla da sayılı günler kala elenen isimler açıklandıkça daha da dozaj artıyor. Bu da izleyenlerin ekrana kilitlenmesine sebep oluyor.. 

Dün akşam yayınlanan yeni bölümünde bir sahne ve kesit izleyicilerin dikkatini çekmesini ve duygulanmasını sağladı. Takımlar arasındaki mücadele artarken bir yandan da hayat hikayelerini her fırsatta anlatmaya çalışan ve çektikleri çileleri dile getiren yarışmacılar duygusal anlara tanıklık ediyor. Dün gelen yeni bölümde Batuhan ve İsmail güçlerini birleştirerek bir sohbet havasına girdiler. Burada İsmail sohbet ilerledikçe Batuhan’a resmen içini döktü. O anlar izleyenleri çok duygulandırdı. 

60938b21ae298b630471776f.jpg

İsmail sohbet ederken Batuhan’a: ‘’Annemi daha önce hiç böyle görmedim, bu kadar dolmuş hissetmedim. Neden böyle olduğunu da merak ediyorum,’’ dedi.  

İsmail sözlerine: ‘’Kafamdaki soruları önümüzdeki oyunları kazanarak çözmek istiyorum. Çünkü kafamın içinde çok fazla soru ve soru işaretleri yer alıyor. Bunları çözüme kavuşturmak için kafamı bir yere odaklamam lazım,’’ cümleleriyle devam etti. 

Batuhan ise İsmail’in bu sözlerine: ‘’İnşallah bu soruları önümüzdeki yarışmaları kazanarak çözeceğiz, bunu birlikte başaracağız,’’ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.