Survivor Poyraz adaya veda ediyor! Batuhan son noktayı koydu! İki isimden büyük darbe yedi!

Survivor Poyraz adaya veda ediyor! Batuhan son noktayı koydu! İki isimden büyük darbe yedi!

Survivor yarışması final yolunda daha da heyecanlandıran gelişmeler ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Batuhan ve diğer yarışmacılar adada son kalan kişi olmak istiyor. İşte son gelişmeler...

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor’da yine izleyenleri ekrana kitleyen olay yaşandı. Yarışmayı severek izleyen seyirciler büyük bir hayal kırıklığına uğradı. 2 gün önce yaşanan Mavi takım rahat bir nefes almıştı. Ancak Aleyna Çalışkan eleme potasından maalesef kurtulamamıştı. Dora ve Aleyna Çalışkan’ın eleme potasındayken ortaya çıkan SMS sıralaması baya bir fark atmış ve büyük bir cevap olmuştu. 

Yarışmacılardan Batuhan ile Poyraz parkur alanında sık sık karşılaşma yaşıyorlardı. Ancak Batuhan Poyraz’ı yarışmada yenince bütün sosyal medya birbirine karışmıştı. Bütün bu olanlar üzerine bir de Dora’nın Poyraz’a karşı davranışı izleyenlerin dikkatini üzerine çekti.  

eu8swvoxaaelltl.jpg

Son bölümlerde Poyraz’a karşı yenilen Batuhan canı sıkılmış bir şekilde kendisine ayrılan alanına gidiyordu. O sırada ise Dora Poyraz’a skandal sözler söyledi “sayı alamayacak ki” dedi ve kendi takım arkadaşına böyle demesi bütün sosyal medyayı sallayarak Survivor izleyenleri birbirine düşürdü. Poyraz ise parku alanına giderken Dora’nın ona böyle demesi karşısında büyük bir şok geçirdi.

Daha sonra yarışmada ise Batuhan’a yenilmesi üzerine Poyraz’ın canı daha da sıkıldı ve oyunu bitirdikten sonra kendi alanına giderek kimseyle konuşmamıştı. Uzun bir süre canı sıkkın duran Poyraz sevenleri “Yeter artık. Kendine bu kadar işkence ettirme. Çekil şu yarışmadan. Takımın seni hak etmiyor” dedirtti.  

Kısa süre bu durum tüm sosyal  medyayı birbirine karıştırırken Dora’ya bir sürü tepki yağdı. Poyraz bu konu hakkında daha açıklama yapmadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.