Survivor'da iki isme daha diskalifiye şoku! Survivor adaya kimler veda edecek? Acun Ilıcalı resmen açıkladı!

Survivor'da iki isme daha diskalifiye şoku! Survivor adaya kimler veda edecek? Acun Ilıcalı resmen açıkladı!

Survivor'da olaylar durulmuyor. Diskalifiye olan olana.. Her hafta adaya veda eden isimler artmaya başladı. Geçirdikleri talihsiz kazalar nedeniyle elenmek zorunda kalan isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Survivor adada işler karışıyor. Diskalifiye olan olana. Adada resmen ünlüler takımı dağıldı. TV8 ekranlarının başarılı yarışma programı Survivor, kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün yine bir diskalifiye durumu yaşandı. Burnu kırılan Merve’nin adadan çıktığını ve diskalifiye olduğunu artık herkes biliyor. Bunun yanı sıra yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Bu haberlere İzleyenler ve hayranlar şoke olacak. 

Yarışmada tansiyon yükseliyor 

tghdfyhgfhyg.jpg

Her hafta yeni bir olay yaşanan adada yine tansiyon çok yükseliyor. Sinirlerine hakim olamayan yarışmacılar resmen birbirlerine hem sözlü tacizde hem de fiziksel anlamda müdahale ediyorlar. Bu durum tabi aşırı boyuta kaçmıyor. Kurallar gereği kavga ve dövüş etmenin cezası anında diskalifiye olmaktır. Bunlar küçük sürtüşmeler ve birbirlerine laf atma şeklinde gerçekleşiyor. 

Fiziksel anlamda müdahale ise ufak dokunmalar şeklinde gerçekleşiyor. Her bir müdahale için oldukça sinirlenen yarışmacılar birbirlerine laf atıyorlar ve tansiyonu yükseltiyorlar. Bu açlığın ve gerginliğin getirmiş olduğu durumdan kaynaklanıyor. Gün geçtikçe adada yiyecek stoğunun tükenmesi ve bir şey bulamamaları sinirleri daha geriyor. 

ygfhyfhjhy.jpg

Tüm bu yaşananların ardından yeni bir diskalifiye dalgası daha geliyor. Geçtiğimiz gün Merve Aydın talihsiz bir şekilde burnu kırıldıktan sonra doktor raporu ile diskalifiye oldu. Şimdi ise elenecek olan ikinci isim açıklandı ve o da Çağrı oldu. Uzun süredir bacağındaki sıkıntıdan dolayı toparlayamayan Çağrı, ne yazık ki adaya veda edecek.  

Dengeleri alt üst edecek olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bakalım bundan sonraki süreçte hangi isimler elenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.