Survivor'da ilişki sarmalı! Batuhan ve Aleyna için son nokta konuldu! Ayrılıklarının arkasındaki sebep belli oldu!

Survivor'da ilişki sarmalı! Batuhan ve Aleyna için son nokta konuldu! Ayrılıklarının arkasındaki sebep belli oldu!

Survivor'da ilişki sarmalı! Batuhan ve Aleyna ilişkisinde neler oluyor? İlişkilerinin açıklanması beklenirken ayrılık haberi neden geldi? İşte tüm detaylar..

Son zamanların en konuşulan yarışma programı olan Survivor’da yarışmacı Aleyna ve Batuhan’ın sevgili oldukları iddia ediliyordu. İzleyiciler yarışma esnasında bu ikilinin birbirine karşı uyumu ve yakınlaşmalarından dolayı sevgili olduklarını söyleyeceklerini beklerken, bu ikilinin ayrılık haberi resmen duyuruldu. Bu ayrılıkla birlikte sevenleri sosyal medyada olay çıkarttı. 

Acun Medya tarafından ekrana gelen yarışma programı Survivor her hafta yeni olayları ile izleyicisini kendisini çekmeye başarıyor. Melis’in yarışmadan elenmesi takımların dengesini değiştirmişti. Yaklaşık olarak 3 hafta önce yaşanan birleşmede Aleyna Çalışkan, Berkay ve Aleyna Kalaycıoğlu kırmızı takıma geçmişlerdi. Mavi takıma ise Merve ve Sergen geçiş yapmışlardı.  

gfdxtrdfgth.jpg

Aleyna ve Batuhan ise aynı takımda oldukları için çok mutlu olduklarını sık sık dile getiriyorlardı. İkili her zaman uyum içinde yaşıyordu ve birbirleri ile çok iyi anlaşıyorlardı. Ancak ilişkilerine devam ederken yaşadıkları kopukluk ilişkilerini son noktayı koymayı getirdi. İzleyenleri hayrete düşüren bu olay karşısında herkesin aklında bu ikili neden ayrıldı? sorusu oluştu.  

Survivor programının konuşulduğu program Panaroma ekibi ise Aleyna ve Batuhan ikilisiyle ilgili açıklamalarda bulundular. Acun Ilıcalı’nın sağ kolu bu konu hakkında ise ``Bence Aleyna, Batuhan’dan duygusal bir destek istedi ancak Batuhan göstermedi. Bu durum da tartışmalarına neden oldu. Aleyna Kalaycıoğlu, ilk defa Batuhan’a kötü sözler söyledi. Bundan sonra da birlikte olmaları mümkün olmayacaktır.`` sözlerini dile getirdi. İleriki günlerde bu ikilinin nasıl olacağını tüm izleyiciler merakla izleyecek. Bakalım neler ortaya çıkacak... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.