Survivor'da kırmızı takım korkudan ne yapacağını bilemedi! Herkes birbirine sarıldı! ''Kıyamet gibiydi resmen...''

Survivor'da kırmızı takım korkudan ne yapacağını bilemedi! Herkes birbirine sarıldı! ''Kıyamet gibiydi resmen...''

Ekranların sevilen programı Survivor'da farklı heyecanlar yaşanmaya devam ediyor. Yeni bölümde bu sefer uykudayken korku dolu anlar yaşandı. Kırmızı takımdaki oyuncular ne yapacaklarını bilemedi..

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Final yolunda devam eden program son sahneleriyle izleyenleri resmen şoke etmeye ve ayağa kaldırmaya devam ediyor. Gitgide daha da heyecanlı bölümlere sahne olan yarışma programı yine ilginç ve zorlu bir bölüm ile karşı karşıya kaldı. TV8 ekranlarının sevilerek izlenilen programı son bölümde kırmızı takım korku dolu anlar yaşadı. Resmen korkudan ağızları kenetlendi ve ne yapacaklarını bilemediler.. 

Parkur yarışmalarının sona ermesiyle beraber artık takımlar uyku moduna girmeye başladı. Gece kırmızı takım uyurken aniden tuhaf seslerin duyulmasıyla ortalık bir anda gerildi ve kırmızı takım korkmaya başladı. Kalaycıoğlu ile Çalışkan aynı yerde yatarken şok içinde uyandı. Gelen sesten irkilerek birdenbire ne olduklarını anlamadan kendilerini ayakta buldular. 

gdtdgtddtg.jpg

Şok ile uyanan Batuhan yanında bulunan İsmail’e sarıldı. İsmail: ‘’Gece o neydi ya öyle bomba gibi’’ sözlerini dile getirdi. Ne olduklarını anlamadıklarını irkilerek birdenbire uyandıklarını belirtti. Ayrıca ‘Yüreğim resmen ağzıma geldi’’ sözlerini söyledi. 

Batuhan ise bu konu ile alakalı: ‘’ Kıyamet gibiydi resmen o neydi öyle ya’’ diyerek korku dolu anları bu sözlerle dile getirdi. İsmail ise: ‘’Batuhan resmen bana yapıştı, ne olduğunu anlayamadım’’ ifadelerini kullanarak durumu bu şekilde açıkladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.