Survivor'da mücadele serleşti! Final yolunda iki takım birbirine girdi! Ünlüler gönüllülere rest çekti!

Survivor'da mücadele serleşti! Final yolunda iki takım birbirine girdi! Ünlüler gönüllülere rest çekti!

Survivor'da mücadele serleşti! Eleme potasına gidecek isimler belli oldu. Yeni bölümde ekranlara yüksek tempolu mücadele ve yarışmalar meydana gelecek. Yeni bölüm detayları haberimizde.

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor’da rekabet son hızla devam ediyor. Kaldığı yerden yeni yarışmalara ve bölümlere devam eden program yine çok konuşulacak bir olaya sahne oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıyasıya mücadele ekranlara yansıdı. Takımlar resmen birbirine girdi. Eleme konseyine ve potasına giren oyuncular resmen psikolojik baskıda bulundu. İki takım oyuncuları da birbirlerini mental olarak yormak istiyor. 

Acun Medya tarafından oluşturulan Survivor, final bölümüne yaklaştı. Finalin yaklaşmasıyla beraber rekabet de bu oranda yükseldi. Daha zorlu mücadeleler ve parkurlar da gelmeye başladı. Melis’in adadan ayrılmasıyla karışıklığın daha da artması ortalığı iyice gerdi. Ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya mücadele tansiyona yansıdı. 

Kırmızı takım geçtiğimiz bölümde dokunulmazlık oyununu kaybetti ve eleme potasına Batuhan’ı yolladı. Kıran kırana geçen mücadele sonrası bunu yanına bırakmayan istemeyen kırmızı takım yeni bir hamle yapmaya karar verdi. Bir sonraki eleme potasına giden takım ise mavi takım oldu. Burada elenecek olan isim ve isimler açıklandı. Poyraz’ın ismi bu esnada çokça geçti.  

Sizce Poyraz adaya veda eder mi? Poyraz’ın adaya ve takıma veda etmesi dengeleri ne gibi değiştirir. Büyük bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı olacak. Bunu ilerleyen safhalarda ve bölümlerde göreceğiz. Ancak şu an tüm oklar Poyarz’ı gösteriyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.