Survivor'da ortalık resmen kana bulandı! Parkura çarpan İsmail'in durumu nasıl? Acun Ilıcalı'ya tepkiler çığ gibi büyüdü!

Survivor'da ortalık resmen kana bulandı! Parkura çarpan İsmail'in durumu nasıl? Acun Ilıcalı'ya tepkiler çığ gibi büyüdü!

Survivor'da ortalık resmen kan gölü. Yeni bölümlerde kıyasıya mücadele artarken ortalık resmen kan gölüne döndü. Bu kadar da olmaz dedirten o anlarda Ilıcalı'ya tepkiler büyüdü. İşte detaylar..

Tüm zamanların en sevilen yarışması olan Survivor programında dün akşam yaşanan olay karşısında izleyenler adeta çılgına döndü. Bu yaşanan durum karşısında Acun Ilıcalı’ya sert hakaretlerde bulundular. İzleyenler, Ilıcalı’nın dün yaşanan olay karşısında vurdumduymaz davrandığını belirttiler. Ayrıca dün oyun alanı kan gölüne döndü ve yarışmacıların psikolojisi adeta bozuldu. 

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında son bölümlerde skandal bir olay yaşandı. Bu olay tüm medyayı sarstı ve çarpıcı olaylar yaşandı. İsmail, Steven ile ödül oyunu oynarken havuz çıkışında burnuna sert bir zemine çarparak ağır bir darbe aldı. İsmail ayakta durmakta zorlanıyordu ancak tekrar devam ederken tekrar başını parkura çarptı. 

hgfcnhgvhygfrhfy.jpg

Bütün bu olanlara rağmen devam eden İsmail’e Murat Ceylan şunları söyledi`` İsmail istediğin zaman durabiliriz`` bu sözler sosyal medyada tepkiye neden oldu. İzleyicler yaşanan durum karşısında Acun Medya için ``Vurdumduymaz`` olduklarını söylediler. Ayrıca birçok kişi çarpıcı yorumlar yaparak Acun Ilıcalı’yı suçladı. 

Acun Ilıcalı için birçok izleyen şu yorumları yaptı`` Neredeyse parkur kan gölüne döndü ancak oyun durmadı. Aynı olay Poyraz’a yaşansa oyun iptal edilirdi`` gibi çarpıcı yorumlar yapıldı.  

yjfuryjuyjjyuhugt.jpg

Metin Kuş gerekli sağlık ekipmanlarını yanına alarak Hemen İsmail’in yanına gitti. Ancak Metin Kuş sosyal medyada olay çıkaracak sözler söyledi. Metin Kuş İsmail’e şunları söyledi `` En kötü yerini vurmuşsun biraz dinlenmen lazım. Bu şekilde yarışamazsın`` sözlerini söyledi. 

Ancak yarışma devam etti ve bu durum tüm seyircileri sinir krizi geçirtti. Seyirciler bunun üzerine şöyle yorum yaptı `` Burun çarpmasıyla birlikte ölümcül hastalıklar olabilir ancak Acun Ilıcalı reytingi sevdiği için yarışmayı devam ettirdi`` gibi sözlerle Acun Medya’ya ağır hakaretlerde bulundular. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.