Survivor'da yarışmacılardan büyük komplo! Dora'ya yapılan ihanet cezasız kalmadı!

Survivor'da yarışmacılardan büyük komplo! Dora'ya yapılan ihanet cezasız kalmadı!

Survivor'da yarışmacılardan büyük komplo! Dora üzerine oynanan oyunlar bir bir açığa çıktı. İsmail ve Batuhan'dan Dora'ya büyük hamleler yapıldı. İşte detaylar..

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı olan Survivor’da finale kısa bir süre kaldı ve büyük bir olay yaşandı. Adalar birleşmesi yaşanırken birçok Survivor sevenler yarışmacıların bu olayı nasıl karşılayacağını düşünmeye başladılar. Survivor yarışmasının bitmesine sadece 3 hafta kaldı ve programa yeni bir iddia düştü. Bu iddia tüm sosyal medyayı salladı. 

Acun Medya tarafından ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında en son Aleyna Çalışkan elenmişti. Aleyna Çalışkan’ın elenmesi üzerine yeni bir ortam ortaya çıktı. İki takım birleşti ve tek bir adada toplandı. Bu yeni ortam fragmanda yayınlandı. Ancak tabi ki iki takımın birbirinden nefret ettiği ve birbirleri ile olan uyumsuzluğu biliniyordu. 

ghcbdhfdcg.jpg

Acun Ilıcalı ise bu durum için açıklama yaptı “Ben Survivor tarihinde ilk kez böyle bir olay görüyorum. İki takım birbirlerine adeta tuzak hazırlıyor. Bu gerçekten benzerine zor rastlanacak bir türden olay”. Bu olaylardan sonra fragmanı izleyen seyirciler birçok yorumda bulundular. Yarışmacılardan İsmail ve Batuhan hakkında çıkan olaylar içinde “yok artık” dedirtti. 

hfjvnjfhyv.jpg

Acun Medya tarafından yayınlanan Survivor programının yeni fragmanında adaların karıştığı gözlemlendi. İzleyiciler İsmail ve Batuhan’ın Dora’yı sevmediğini biliyordu. Sevmediğini bildikleri için bütün senaryolar seyirciler tarafından oluşturulmaya başlandı. Birçok kişi İsmail ve Batuhan’ın Dora’ya şaka yollu korkunç şaka yapacağı senaryolarını kurdular. Bakalım adaların birleşmesi yarışmacılara nasıl yansıyacak? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.