Survivor'da yeni bir isim daha çekilme kararı aldı! Acun Ilıcalı artık dayanamadı! Konseyi birbirine kattı!

Survivor'da yeni bir isim daha çekilme kararı aldı! Acun Ilıcalı artık dayanamadı! Konseyi birbirine kattı!

Survivor'da olaylar durulmuyor. Yine bir isim daha çekilmek istedi. Acun Ilıcalı olaya anında müdahale etti. Çekilmek isteyen o isim kim? Survivor yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar..

Acun Medya tarafından yayınlanan ve ekranların sevilen yarışma programı Survivor’da yarışmanın son bölümünde eleme yapıldı. Eleme konseyinde ortalık birbirine karıştı. Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu, Dora ve Ayşe resmen sosyal medyada olay çıkaracak sözler söyledi. İşte izleyenleri ekrana kitlemeye başaran o olay: 

Aleyna Çalışkan, Dora’ya “Bir daha sakın dalga geçme, yoksa dalga geçilecek duruma düşersin”. Bu sözleriyle konseyin konusu oldu. Acun Ilıcalı, Dora’ya söz hakkı verdi ve ortalık birbirine daha da karıştı. Dora şöyle söyledi “Gerçekten her şeyden yoruldum yani. Yarıştığımız parkurlar zor, buranın insanıyla anlaşmak zor. Ben Berkay’a 5-0 yenildim diye Aleyna Çalışkan bana saygısızlık yapıyor”  

fgxdvgtfhcd.jpg

Bunun üzerine Acun Ilıcalı şunları ekledi “Ne demek istiyorsun? Benim bu durumdan neden haberim yok?” Bunun üzerine Dora yarışmadan ayrılmak istermiş gibi sözler söyledi “Berkay benden 15 yaş küçük ve onun performansıyla benim performansım bir olamaz. Sürekli kavga ediyoruz ve anlaşamıyoruz” dedi.

Ayşe ise Aleyna Çalışkan ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun takım arkadaşı Dora’nın üzerine gitmesine dayanamadı ve şöyle söyledi “Eski konuşmaları açıyorsunuz ama o sıralar Dora ile gayet güzel anlaşıyordunuz. Ayrıca hiçbir sorununuz yoktu. Ancak şimdi gündem oluyor” 

vbxgxv.jpg

Yeni gelecek bölümde ise Dora, elemenin gerçekleşmesiyle adaların birleşeceğini önde tutarak “Kalsan bir dert, gitsen bir dert! Öyle bir noktadayız zaten” sözlerini söyledi. Dün ise eleme adayı olan isim ise Dora olmuştu. En çok merak edilen kısım ise Acun Ilıcalı’nın bu durum karşısında neler diyeceği. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.