Survivor'ın final tarihi resmen belli oldu! Acun Ilıcalı net bir tarih verdi! Final yolunda şampiyon kim olacak?

Survivor'ın final tarihi resmen belli oldu! Acun Ilıcalı net bir tarih verdi! Final yolunda şampiyon kim olacak?

Survivor'ın final tarihi resmen belli oldu! Survivor ne zaman final yapacak? Survivor'da şampiyon kim olacak? Survivor sezon finali hangi tarihte olacak? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde..

Ekranların sevilen yarışma programı ve reyting rekorları kıran yapımı Survivor için artık sezon finali yolu gözüktü. Her döneme damga vuran program bu sezonda en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı. Mücadele son kısımlarda hat safhaya çıktı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki bu büyük mücadele ekranlara yansıdı. Soluksuz seyir zevkini hayranlarına yansıtan program artık final bölümüne yaklaştı. Acun Ilıcalı resmen tarihi açıkladı. İşte detaylar.. 

dfejjiksrfko.jpg

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı Survivor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Acun Medya tarafından yapılan program için final tarihi verildi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan tarihler hayranlarını ve Ilıcalı’yı hüzünlendirdi. Bir sezon boyunca bağlandığınız program bir anda ortadan kalkınca insan kendini boşlukta hissediyor açıklamaları yapıldı. Hem üzüntü hem sevinç duyguları bir arada yaşanıyor.. 

sijrgfrsffko.jpg

Acun Ilıcalı final tarihi açıklaması için detayları hayranlarıyla paylaştı. Bir aydan az bir süre kaldığını belirtti. Finale doğru adım atıyoruz. Sayılı haftalar kaldı. Büyük final çok yakında açıklaması yapıldı.  

Geçtiğimiz sezon Temmuz ayında final yapan program bu sezon da hemen hemen aynı ay içerisinde final yapacak. Haziran sonu Temmuz başı gibi final yapması planlandı. Şampiyonun kim olacağı konusunda da herkesin farklı fikirleri mevcut. Peki siz bu sezonun şampiyonunun kim olacağını düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.