Taksim'de ilginç kaza panik oluşturdu

Taksim'de ilginç kaza panik oluşturdu

Taksim'de bir otelin önünde acayip bir kaza meydana geldi.

Taksim'de bir otelin önünde acayip bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 34 TDY 84 plakalı taksi müşterilerini otele adamak için otomatik olarak açılıp kapanan 'mantar' diye sözcük grubu edilen engelden devretmek istedi. Önce mantarın önünde duran taksi sonradan açılmasıyla vermek için hareket etti.

Yakıt deposu patladı

Tam o sırada üzerinden geçerken otomatik mantar bilinmez bir sebeple kapanmaya başladı. Taksi aniden engele takılırken yakacak deposu büyük bir gürültüyle patladı. Kazayla beraber aracın hava yastıkları açıldı. Şanssız olayda yaralanan olmazken taksi sürücüsü ve yolcular büyük panik yaşadı.

Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri panik olan taksi sürücüsünü bir süre teselli etti. Gerisinde taksi albenili yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Alper Suat Tutaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.