THY’den duygulandıran 10 Kasım paylaşımı

THY’den duygulandıran 10 Kasım paylaşımı

Gökhan Kırdar'ın ‘Yerine Sevemem' isimli şarkısı eşliğinde hazırlanan ve kurumun sosyal ağ hesaplarından paylaşılan film, çalan siren sesiyle birlikte hürmet duruşuna geçiş sahneleriyle başlıyor.

Gökhan Kırdar'ın ‘Yerine Sevemem' isimli şarkısı eşliğinde hazırlanan ve kurumun sosyal ağ hesaplarından paylaşılan film, çalan siren sesiyle birlikte hürmet duruşuna geçiş sahneleriyle başlıyor. Farklı Alanlara Yönlendirilmiş yaş gruplarından şahısların kutlama esnasındaki hissi görüntülerine yer bahşedilen filmde Atatürk'e ait tarihi görüntüler de yer alıyor.

İstikbal Göklerdedir

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 82. yıl dönümünde bir kez daha saygıyla anıyor, canlarını ortaya koyarak Cumhuriyetimizi kuran ve bugünlere gelmesini karşılayan tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘İstikbal göklerdedir!' sözüyle muhabere ettiği hedefe doğru kararlılıkla ilerliyor, bayrağımızı dünyanın dört bir köşesinde dalgalandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Tuncer Cengiz
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.