Tosuncuk  teslim oldu. !

Tosuncuk teslim oldu. !

Erkan ÜNLÜ, tosuncuk teslim oldu ve cambaza bak cambaza taktiği devreye girdi dedi.

Bana diyorlar ki, siz edebiyatcısınız bu konulara girmeyin. Peki o zaman kim? girecek bu konulara. Bu Ülkede ne zaman bir zam olsa. Cambaza bak cambaza taktiği devreye giriyor. En yamuğu bile yamukluklara bayrak kaldırıyor. Elektriğe ve suya gelen zamların peşinden Elmalı olayı ve Tosuncuk. Bu tip yamuklar  bu ülkede her daim vardı. Kimse yanlış anlamasın ben siyaset yapmıyorum. A yada B Parti'ye asla üye değilim. Diyerek sözlerine devam eden ÜNLÜ.

Şahsım, insanların mutlu ve huzur içerisinde yaşaması taraftarıyım. Bu ülkede tosuncuktan daha büyük dertlerimiz var. Mesela haksızlığa , tacize uğrayan yavrularımız. Öldürülen kadınlarımız eziyet gören hayvanlarımız. Mesela yaptıkları tüm yamuklara rağmen ahlak bekçisi kesilen insanlar var. En acısı ise narkoz almışcasına susan ve tüm bunlara pirim veren bizler varız. 

 Mavi mühür  şiir kitabı ve Leyla romanı ve Sanal Aşkın Gerçek Acısı romanlarının yazarı Erkan ÜNLÜ.

Şimdi diyeceksiniz ki biz ne yapabiliriz. Mevlana'nın güzel bir sözü vardır  "Kendini küçük görmeyi bırak. Sen yürüyen evrensin." diyen ÜNLÜ. Tüm güzel yürekli insanlara. Umutsuz olmayın güzel günler yakındadır. Herkese sonsuz Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.