Türk Hava Yolları (THY) tam kapanma ve uçak bileti ve uçuşlar hakkında açıklama...

Türk Hava Yolları (THY) tam kapanma ve uçak bileti ve uçuşlar hakkında açıklama...

Türk Hava Yolları (THY) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00’dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00’e kadar tam kapanma uygulanacağını açıkladı.

Kararın ardından Twitter hesabından bir duyuru yapan THY açıklamada şunları ifade etti:

"29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma sürecinde yurt içi uçak bileti olan yolcularımızın seyahatlerine ilişkin uygulama detayları belli olduğunda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Çağrı merkezimiz, yetkili mercilerin yayınlayacağı genelgenin ardından sizlere yönlendirmede bulunabilecektir. İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir."

thy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.