TV+ çocuklara karne hediyesi sunuyor

TV+ çocuklara karne hediyesi sunuyor

TV+ Premium’lu olsun olmasın tüm TV+’lılar kampanyadan yararlanabilecek

İSTANBUL (AA) - Dijital televizyon platformu TV+, yarı yıl tatilinin ilk günü başlayan kampanya ile platformdaki tüm Premium çocuk ve belgesel kanallarına ücretsiz erişimin önünü açıyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, TV+ aboneleri, yarı yıl tatilinde Premium çocuk ve belgesel kanallarına ücretsiz erişebilecek. Tatilin ilk günü başlayan kampanya, 31 Ocak’a kadar devam edecek.

TV+ Premium’lu olsun olmasın tüm TV+’lılar kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanya dahilinde çocuk kanalları Baby TV, Cartoon Network, Disney Junior, Duck TV, Minika Çocuk, Minika GO, TRT Çocuk, Disney Channel, Nicktoons; belgesel ve bilim kanalları Viasat Explore, Viasat History, Discovery Channel, Discovery Science, English Club TV, Love 4K Nature, DaVinci, TRT Belgesel, National Geographic Channel ve Nat GEO Wild tatil boyunca tüm abonelerin ücretsiz erişimine açık olacak.

Platformda eğlenceli ve eğitici kanalların yanı sıra çocukların keyifli vakit geçireceği birbirinden eğlenceli animasyonlar da yer alıyor.

Yerli yapımlardan Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Kral Şakir Oyun Zamanı ve Kukuli’nin yanı sıra Küçük Prens, Shazam Sihir ve Canavarlar, Mucizeler Parkı, Ormana Misafir, Kayıp Prenses, Paw Patrol ve Süper Ajanlar gibi en sevilen yabancı animasyon filmleri de bu karne tatilinde çocuklara eşlik ediyor.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.