Üniversiteli Gençlere Müjde..! Stars Burs Geliyor..! Stars Bursdan Kimler Faydalanabilir?

Üniversiteli Gençlere Müjde..! Stars Burs Geliyor..! Stars Bursdan Kimler Faydalanabilir?

Lisans seviyesindeki öğrencilerimiz için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TUBİTAK vasıtasıyla stajyer araştırmacı burs programını başlatıyoruz. Kaynak: Üniversiteli Gençlere Müjde..! Stars Burs Geliyor..! Stars Bursdan Kimler Faydalanabilir?

Hiçbir zaman yönümüzü şaşırmadık. Sağlıktan savunma sanayine kadar pek çok alanda verdiğimiz emekler, elde ettiğimiz neticeler sayesinde yürümeye devam ediyoruz. Karşımıza çıkanlar rüzgar gülü gibi her gün başka istikametlere yelken açarken biz rotamızı bozmadık. Asıl yolumuzu hep açık tuttuk. Evlatlarımıza emanet edeceğimiz gelecek vizyonunu şekillendirmeyi ihmal etmedik. İnşallah bir sonraki aşama 2053 vizyonuyla milletimizin karşısına çıkacağız.Bu hazırlıklar tamamlandığında önümüzdeki 30 yılın yol haritası önümüzde olacak. Küresel düzeyde yaşanan yeniden yapılanma sürecinde ülkemizin hangi alanda tam olarak nereye yöneleceğinin kararını işte bu çalışmayla neticelendireceğiz.

"Güçlü Türkiye'nin inşasına başlıyoruz"

 Türkiye'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği yapısal reformlar sadece çok daha büyük hamlelerin temeliydi. Bu temel üzerinde büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına yeni başlıyoruz.Her hal ve şart altında bu hususta tek baktığımız yer milletimizdir. Herkes yüzünü millete çevirsin, millet layığını verir.

Lisans seviyesindeki öğrencilerimiz için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TUBİTAK vasıtasıyla stajyer araştırmacı burs programını başlatıyoruz. Lisans seviyesindeki 1000 gencimiz TÜBİTAK tarafından desteklenen programdan faydalanacak. Bu denli büyük proje tabanlı lisans burs programın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sizleri, sevgiyle saygıyla selamlıyorum, kalın sağlıcakla.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.