Ünlü isim deprem bölgesine iki tır dolusu yardım ulaştırdı

Ünlü isim deprem bölgesine iki tır dolusu yardım ulaştırdı

Depremin olduğu anda Pakistan'da yer alan ve ziyaretini yarıda kesen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, depremzedelere yardımlar ulaştırmak için harekete geçti. Özdemir, 18 ton bakliyat, kıyafetler, bebek bezleri, meyve ve sebze gibi vatandaşların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak .

Depremin olduğu anda Pakistan'da yer alan ve ziyaretini yarıda kesen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, depremzedelere yardımlar ulaştırmak için harekete geçti.

Özdemir, 18 ton bakliyat, kıyafetler, bebek bezleri, meyve ve sebze gibi vatandaşların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak insani destek malzemelerini İzmir'e ulaştırdı. İki tır dolusu malzemenin bölgeye ulaşmasının ardındaki Burak Özdemir ve ekibi, yer sarsıntısı bölgesinde Kızılay ile beraber vatandaşları ziyaret ederek getirilen malzemeleri dağıttı. CZN Burak, bölgede oyuncaklar da dağıtarak çocukları sevindirdi. Özdemir'in iki tır dolusu insani destek malzemesini İzmir'e ulaştırması ise takdir topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.