Yağmur altında Ata’ya saygı

Yağmur altında Ata’ya saygı

10 Kasım'da saatler 09.05'i gösterdiği anda Kocaeli'de de yaşam durdu.

10 Kasım'da saatler 09.05'i gösterdiği anda Kocaeli'de de yaşam durdu. Kentte etkin olan yağmura karşın vatandaşlar, saatler 09.05'i gösterdiğinde durarak 1 dakikalık hürmet duruşunda bulundu. D-100 Karayolu'nda da sürücüler kontak kapatıp araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu. Yağmura aldırış etmeden hürmet duruşunda bulunan vatandaşlar sonra yollarına devam etti.

“Ben ıslanırım keşke geri dönse”
Her yıl saatler 09.05'i gösterdiğinde gözyaşları arasında hürmet duruşunda bulunduğunu söyleyen Semra Cengiz isimli yurttaş, “Hala böyle bir şey var mı, dünyadan böyle bir insan geçti mi? Böyle bir duygu değil, anlatılamaz. Özellikle bekledim bu saati. Kar da yağsa yağmur da yağsa, donsam da her sene bekliyorum. Yağmur yağdı, hiç sorun değil. Ben ıslanırım keşke geri dönse. İnşallah gençlik kıymetini bilir” dedi.

Murat Kanber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.