Yasaklar kalktı! Düğün, kına, nişan, söz magnet bu tasarımlarına bayılacaksınız..!

Yasaklar kalktı! Düğün, kına, nişan, söz magnet bu tasarımlarına bayılacaksınız..!

Pandemi nedeni ile geçtiğimiz yaz çok fazla evlenen kişi olmadı. Düğün tarihlerini ileri tarihlere erteleyen milyonlarca kişi oldu. Bu yaz döneminde ise düğün, nişan, kına ve söz gibi bir çok kişi dünya evine girecek. Bizler de sizler için kişiye özel hazırlanmış en harika magnet düğün davetiyesi, magnet kına davetiyesi, söz kına davetiyesi ve daha farklı 15 özel tasarımı sizler için derledik.

Pandemi nedeni ile geçtiğimiz yaz çok fazla evlenen kişi olmadı. Düğün tarihlerini ileri tarihlere erteleyen milyonlarca kişi oldu. Bu yaz döneminde ise düğün, nişan, kına ve söz gibi bir çok kişi dünya evine girecek.  Bizler de sizler için kişiye özel hazırlanmış en harika magnet düğün davetiyesi, magnet kına davetiyesi, söz kına davetiyesi ve daha farklı 15 özel tasarımı sizler için derledik.

Kişiye özel olarak yapılmış tasarımlar ile en mutlu gününüzü özel olarak hatırlamanız için bu tasarımlardan gözlerinizi alamayacaksınız.

Ayrıca sadece düğün, kına, nişan ve söz magnet davetiyeleri değil. Hoş geldin bebek magneti, 1 yaş, 2 yaş, 3 yaş gibi doğum günü magnetlerini de derledik.

Seçtiğimiz bu tasarımların tümü “Özüm Açelya Tasarım” ürünleri olup izinli olarak kullanılmıştır. Bu tasarımlar hakkında bilgi almak için Özüm Açelya Tasarım sayfasına instagram üzerinden kolayca ulaşabilir veya haberimizin sonunda sayfa profil kullanıcı adını sizler ile paylaşacağız.

Haydi şimdi sizler için hazırladığımız o tasarımlara geçelim.

Kişiye özel lavanta kokulu mini çuval magnet tasarımı

1.jpg

Sevdiklerinize en mutlu gününzde göndereceğiniz Kişiye özel tasarımlı Mini çuval dağıtmalık lavanta kesesi magnet ürünü ile sevdiklerinizin her zaman akıllarında yer edinebilirsiniz.

Kişiye özel mini kavanoz nikah şekeri magneti

2.jpg

Kişiye özel tasarımlı mini kavanozluk dağıtmak için hediyelik nikah şekeri magnet tasarımı ile nikah, düğün, nişan, kına hatıralarınız ömür boyu hatırlanırsınız.

Kişiye özel ahşap yaprak mıknatıslı magnet

3.jpg

Evlenecek çifler söz gününde yaptırmak isteyeeceği muhteşem ahşap yaprak modeli dikkatlerimizden kaçmadı. Sözümüz söz ahşap mıknatıslı magnet modeli pleksi üzerine yapılmış üzerine işlemeler ile dikkat çekiyor.

Nişan tepsisi kombini ve mini magnet modeli

4.jpg

Kişiye özel tasarımı ile  nişan tepsisi kombinli ve mini magnet ile nişan tepsilerinize daha estetik bir görünüm ile herkesi kendinize hayran bırakın.

Şeffaf pleksi anahtarlık

5.jpg

Sevdiğiniz ile birlikte kişiye özel şeffaf pleksi  anahtarlıkları sevdiklerinize dağıtabilirsiniz. Uzun yıllar hatıralarda kalırsınız.

Sünnet hatırası magnet! Benim kral oğlum

6.jpg

Erkek çocuklarının sünnet hatıralarında ölümsüzleştirebilirsiniz. Özel tasarımlı Kral pleksi mıknatıslı sünnet hatırası ile sünnet törenine çağırmak için bu güzel tasarım paha biçilemez.

Sonsuza kadar gümüş pleksi magnet

7.jpg

Sonsuzluk figürü ile gümüş pleksi magnet kişiye özel tasarım ile sevdiklerinize sonsuza kadar birbirinizin olacağınızın mesajını verebilirsiniz. Bu güzel tasarımı ister nişan, ister kına, isterseniz düğün magnetleriniz olarak kullabilirsiniz.

Nişan masa üstü pleksi kombini ve özel magnet tasarımı

8.jpg

Nişan masanızı süslemek ve güzel bir kombin oluşturmak isterseniz bu kişiye özel tasarım ile estetik bir görüntü ile sevdiklerinizi hayran bırakabilirsiniz. Bu kişiye özel tasarımda isminize özel pleksi masa üstü isimlik ve dağıtmak için mini magnetler oldukça ilgi çekici

Çift kalpli mıknatıslı nişan, düğün, kına ve söz magneti

9.jpg

İki kalpli sözümüz söz pleksi ile söz hatırası kişiye özel magnet tasarımı üzerine püskül ve dantel işlemesi ile göz alıcı bir söz hatırası magnet tasarımı dikkat çeken detaylar arasına giriyor. Ayrıca Pleksi aynalı ve altın sarısı renk ile daha estetik bir görüntü sağlamış.

Micky Mouse tasarımlı mevlüt hatırası pleksi mıknatıslı magnet

10.jpg

Bebeklerinizin mevlüt törenlerinde Micky Mouse tasarımlı gold ayna pleksi ile mevlüt hatıranızı ölümsüzleştirin.

Ahşap dağtmalık sünnet magneti

11.jpg

Sünnet magneti için VAAV sembolünün içine özel olarak yazılmış çocuğunuzun sünnet töreni için ahşap mıknatıslı sünnet magneti ile dikkat çekiyor.

Hoş geldin bebek magneti

12.jpg

Yeni doğan bebeğiniz için kişiye özel tasarımlı yuvarlak ahşap pleksi magnet, ister kız bebeğiniz için, isterseniz erkek bebeğiniz için kişiye özel tasarım ile bebeğinizin özel olduğunu herkese hissettirin.

1 Yaş doğum günü magneti

13.jpg

1 yaş doğum günü konsepte uygun aynalı mıknatıslı hediyelik magnet

Ayet el Kursi ahşap hoş geldin magneti

14.jpg

Ahşap kişiye özel ayet el kursi ayetli hoş geldin dağıtmalık mıknatıslı magnetler

Özel kokulu hoş geldin taş bebek magneti

15.jpg

Özel tasarım kokulu taş mini ayaklı. Hoş geldin bebek magneti

Hoş geldin bebek magneti kapı süsü

16.jpg

Hoş geldin bebek isme özel yıldız pleksi ayıcık aksesuar  kapı süsü

Sizler için hazırladığımız bu 16 farklı kişiye özel magnet tasarımların hepsi Özüm Açelya Tasarım kendi ürünüdür. Bu güzel tasarımları sizlere ulaştırmamızı sağlayan Özüm Açelya Tasarım'a  teşekkür ederiz.

Instagram: @ozum_acelya_tasarim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.