Yeni Bombayı Patlattı! Özlem Can, Çocuklarının Velayetini Göğüs Estetiği Karşılığında Vermişti...

Yeni Bombayı Patlattı! Özlem Can, Çocuklarının Velayetini Göğüs Estetiği Karşılığında Vermişti...

Çocuklarının velayetini başkasına vermesiyle gündemlerde yer edinmeyi başaran Özlem Can; 2 çocuğunun velayetini göğüs estetiği karşılığında verdiğini açıklamasının üzerine tüm seyirci hayrete düştü.

Geçtiğimiz günlerde Fulya ile Umudun Olsun programına katılan 3 çocuklu Özlem Can’ın açıklamaları şok etkisi yaratmaya devam ediyor. Çocuklarının velayetini başkasına vermesiyle gündem de yer edinmeyi başaran Özlem Can; 2 çocuğunun velayetini göğüs estetiği karşılığında verdiğini açıklamasının üzerine tüm seyirci hayrete düştü. Böyle bir şey yaptığı için pişman olduğunu belirten Özlem Can’ın yeni açıklamaları geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Fox TV'de Fulya Öztürk'ün sunmuş olduğu "Fulya İle Umudun Olsun" programında Özlem Can adlı bayanın açıklamaları günlerdir gündemden düşmüyor! İki çocuğunun velayetinin boşandığı eşinde olduğunu dile getiren 3 çocuk sahibi olan Özlem Can 'ın 2 çocuğunu göğüs estetiği karşılığında babalarına vermişti. Küçük çocuğunu da ev karşılığında vereceğini dile getiren Can sonunda çark etti.

Özlem Can bir açıklama daha yaparak "Pişmanım. O iki çocuğa bakamam ama küçüğü istiyorum. Şunları taktırdığım için çok pişmanım. Gerekirse bunları keser atarım. Ben yine de çocuklarımı istiyorum" dedi.

YENİ BOMBAYI PATLATTI

Özlem Can açıklamasının devamında ev isteme nedenini de "Evim yok ortada kaldım" dedi.

Özlem Can yayında yeni bir bomba patlattı. Özlem Can açıklamasında "Bir adamla tanıştım kandırıldım, 'Çocuklarının velayetini ver, seninle evleneceğim' dedi ben de verdim velayetini. İnternetten istek göndermişti ama kandırıldım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.