Yeni dönemde: Banka kredi faizleri, KYK kredileri, Çiftçi kredi faizleri silinecek! Stopaj vergisi tamamen kalkacak

Yeni dönemde: Banka kredi faizleri, KYK kredileri, Çiftçi kredi faizleri silinecek! Stopaj vergisi tamamen kalkacak

Milyonlarca kredi çeken vatandaşı sevindiren haber pandemi de çekilen kredilerin faizleri silinecek. KYK kredi borcu olan öğrencilerin kredi faizleri silinecek. Çiftçilerin bankalara ve tarım kredi kooperatiflerinden çektiği kredilerin faizleri silinecek. Stopaj vergileri kaldırılacak. İşte son dakika gelişmesinin detayları…

Covid-19 pandemi salgını ile ülkemiz de milyonlarca vatandaşımız ekonomik zorluk çekmeye başladı. Ekonomik zorluk çeken milyonlarca vatandaş devletten aldığı yardımlar yetersiz kalınca pandemi döneminde kredi çekerek borçlandı. Çiftçiler kredilerini ödeyemediler. KYK kredisi alan genç öğrenciler KYK kredilerini ödeyemedi ve binlerce lira faizler peş peşe gelmeye başladı. İşte son dakika gelişmesinin detayları

İşte yeni dönem de 83 milyon vatandaşın yüzünü güldürecek o haber geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin haftalık grup toplantısında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu biz iktidara gelirsek bir hafta içerisinde yapacaklarımız şunlardır dedi.

İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun o sözleri..

Allahın izni ve milletin takdiri ile iktidar olduğumuz da

Katar ordusuna peşkeş çekilen, Sakarya’daki Tank Palet fabrikasını hemen alacağız ve şanlı ordumuza iade edeceğiz. Bizim milliyetçilik anlayışımız göstermelik değil. Gerçek anlam da milliyetçi vatanseveriz.

Esnafın pandemi döneminde aldığı kredilerin faizlerini tamamen sileceğiz. Anaparasını da onların görüşünü alarak taksitlendireceğiz ve onları da rahatlatacağız.

Bir kararname ile hemen derhal bu stopaj vergisini tamamen kaldıracağız.

Çiftçilerin bankalardan ve tarım kredi kooperatiflerden aldıkları  kredilerin fazilerini tümü ile sileceğiz anaparalarını taksite bağlayacağız. Bunu kimsenin unutmamasını isterim bütün çiftçilerin,  unutmasınlar faizlerin tamamını sileceğiz.

Öğrenci, ihtiyaç sahibi aileler çocuklarını üniversiteye gönderiyorlar burs veriliyor, kredi veriliyor. Onlarında aldıkları kredilerin faizlerini tümünü sileceğiz. Anaparalarını taksite bağlayacağız.

Beşiktaş’taki terör saldırısında hayatını kaybeden 47 şehidimiz için toplanan paraların tamamını faizleri ile beraber hak sahiplerine iade edeceğiz.

15 Temmuz şehit ve gaziler için toplanan paralar bu paraları faizleri ile beraber hemen bir hafta içerisinde hak sahiplerine iade edeceğiz.

Hangi koşulda olursa olsun. Vatanseverliğin bir gereği olarak, Süleyman Şah türbesini kaçırıldığı vatan toprağına yeniden götürüp, bayrağımızı dalgalandıracağız.

İlk bir hafta içerisinde yapacaklarım bunlardır. Herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi biz inşa edeceğiz. Allahın izni ile diyerek sonlandırdı.

Videonun altına gelen yorumlar da ise, emekli maaşları, asgari ücretin düşük olması ile alakalı bir çok yorum geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum