Yıkılan her bina için ayrı ayrı enkaz toplama alanı

Yıkılan her bina için ayrı ayrı enkaz toplama alanı

Depremde yıkılan binalardan kurtarılan vatandaşların kimi halen hastanelerde çare görüyor, kimileri de kayıpları nedeniyle büyük bir acı yaşıyor.

Depremde yıkılan binalardan kurtarılan vatandaşların kimi halen hastanelerde çare görüyor, kimileri de kayıpları nedeniyle büyük bir acı yaşıyor. Depremde adamakıllı yıkılan, onlarca kişinin hayatını kaybettiği, yeniden onlarca kişinin yaralandığı; Rıza Bey, Doğanlar, Yağcıoğlu, Emrah 1 ve 2 apartmanlarının enkazları, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Koyundere'deki hafriyat sahasında, işaretlenmiş alanlara ayrı olarak döküldü. Toplam 15 bin 405 ton ağırlığında yıkıntıilginç taşındı. Depremzede vatandaşların, ilerleyen günlerde, binalarının enkazına zahmetsizce ulaşabilmesi ve hatıra değeri yer alan eşyalarını bulabilmesi amaçlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.