Ziraat Bankası duyurdu: Halka arz başvuruları yarın başlıyor!

Ziraat Bankası duyurdu: Halka arz başvuruları yarın başlıyor!

Ziraat Bankası tarafından önemli bir duyuru yapıldı. SPK’ya birçok şirket bu anlamda başvuruda bulunurken büyük, küçük ölçekli bütün yatırımcılar Ziraat GYO ne zaman halka arz olacak? Sorusu ile yanıt aramaya başlamıştı. Bankadan yapılan açıklamaya göre Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı halka arz başvurusu kabul edildi. Başvurular yarın başlıyor!

Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından yapılan açıklama ile söz konusu başvuru olan Ziraat GYO paylarının halka arz işlemleri 28-29-30 Nisan 2021 tarihlerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Halka arza başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

Ziraat Bankası tarafından bildiriye göre; Ziraat GYO payları için talep toplama işlemi 28 Nisan’da başlayacak. Halka arz ücreti 1,60 TL olarak belirlendi. SPK haftalık bülteninde yer alan bir açıklamayan göre halka arzda 1 TL nominal değerli paylar artık 1,60 TL’den satışa sunulacak. Ayrıca Ziraat GYO (borsa kodu: ZRGYO) paylarının halka arzına Ziraat Bankası Ziraat Yatırım kanallarından katılabilmek için Ziraat Yatırım hesabı olunması gerekiyor. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin lider olduğu konsorsiyum aracılığı ile 28-29-30 Nisan 2021 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında talep toplama süreci tamamlanmış olacak.

Başvuru kanalları

Ziraat Yatırım müşterileri halka arz taleplerini, talep toplama tarihlerinde Ziraat Yatırım Kanallarından,

Ziraat Bankası Kanallarından,

Ziraat Bankası internet şubesi,

Ziraat Yatırım E-şube,

Z-Borsa Mobil Uygulaması | Android | IOS – Ziraat Trader Mobil Uygulaması | Android | IOS – 0850 22 22 979 numaralı Ziraat Yatırım Müşteri İletişim Merkezi Ziraat Yatırım kanallarından,

Ziraat Mobil “Yatırım / Halka Arz” menüsünden giriş yaparak gerçekleştirilebilir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.