2021 erkek saç modelleri bu yaza damga vuracak! Siz hala bu saç modellerini kullanmıyor musunuz?

2021 erkek saç modelleri bu yaza damga vuracak! Siz hala bu saç modellerini kullanmıyor musunuz?

2021 Yepyeni saç modelleri için hazır mısın ? Değişen dünya ile beraber insanların beklentileri ve tercihleri de farklılaşıyor. Özellikle öz bakım konusunda ciddi değişiklikler yaşanıyor. Yaz ve kış aylarında farklı saç modelleri isteyen erkekler, yeni erkek saç modelleri hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Saç modelleri erkek ve kadın için imaj değişikliğinde ciddi bir unsurdur.

Yepyeni saç modelleri için hazır mısın ? Değişen dünya ile beraber insanların beklentileri ve tercihleri de farklılaşıyor. Özellikle öz bakım konusunda ciddi değişiklikler yaşanıyor. Yaz ve kış aylarında farklı saç modelleri isteyen erkekler, yeni erkek saç modelleri hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Saç modelleri erkek ve kadın için imaj değişikliğinde ciddi bir unsurdur.

Bazı modeller erkeği daha olgun gösterirken bazı modeller daha sempatik gösterebilmektedir. Gündelik yaşam içerisinde girilen ortam ve yapılan işe göre saç modelleri büyük öneme sahiptir. Bazen iş başvurularında dahi saç modeliniz işe alınmanıza olumlu katkı sağlayabilmektedir. Bazı iş ve ortamlarda kısa saç modelleri erkek için daha iyi bir imaj oluşturuken kadın için uygun olmayabiliyor.

Saç modelini belirlerken en trend erkek saç kesim modelleri sana yol gösterecektir. Bu yazımızda sadece gençler ya da olgun yaş grubu insanlar için saç modelleri yer almıyor. Neredeyse tüm yaş gruplarına hitap eden erkek saç kesim modelleri yer alıyor. Çocukları unutmadık. Bu yazımızda erkek çocuk saç kesim modelleri ve daha fazlası seni bekliyor.

2021.jpg

Yeni erkek saç modelleri hakkında en doyurucu bilgi ve resimleri Wmal.net kalitesiyle sizler için hazırladık. Umarız kendine uygun saç modelini burada bulursun.

Öncelikle en çok tercih edilen kısa saç modelleri erkek çocuklar ve gençler için vazgeçilmez durumdadır. Bu modellerle başlamnın daha uygun olacağını düşündük.

2021-erkek-sac-modelleri-144.jpg

Kulağı çok büyük olmayan erkekler için son zamanların en çok tercih edilen modelidir. Yanlar kısa kesim sayesinde soluk hale getirildiği için model bu ismi almıştır. 

Uzun saç modelleri erkek incelemesinde en çok öne çıkan kesim modeli undercut saç kesim modelidir. BU modelde saçların sadece yan tarafları kesiliyor, üst tarafları uzun olarak bırakılıyor. Harika bir görünüm ve doğallık iç içe geçiyor. Saçını uzun bırakmak isteyen erkekler için çok güzel bir modeldir. 

2021-erkek-sac-modelleri-2-001.jpg

Yanlardan hafif soluk bir saç kesim modelidir. Yan taraftan ayrılarak taranan saç çok seçkin bir imaj oluşturmaktadır. Bu saç kesim modelinde biraz bakım yapmak gerekmektedir. Saçı istenen şekilde tutmak için biryantin ve jole kullanmak gerekebilir.

Ense kısmından yukarı doğru uzayacak  şekilde kesimi gerçekleştirilen bu modele fade saç kesim modeli denmektedir. Bu saç kesim modelinde ense ve yanlar kısa üst taraflar ise uzundur. Sıfır kesim modeli olarak ta bilinen bu kesim üst kısımların daha hacimli gözükmesine sebep olmaktadır. Saç kesiminde yeni bir tarz arayanlar bu modeli mutlaka denemelidir.

2021-erkek-sac-modelleri-3-001.jpg

Yan taraflar aşağıdan yukarı doğru soluklaştırılarak ortaya çıkan bu saç modelinde üst taraflar uzun ve dağınık bırakılıyor. İşi çok olupta saç bakımına zaman ayıramayanlar için iyi bir tercih. Her gün saç taramak eziyet diyenler için de hem şık bir tarz hem de yorucu değil. Sabah kalktığında hafif bir toparlan ve işe devam et. 

Hem ülkemizde hem de dünya genelinde en popüler olan erkek kısa saç modelleri arasında 3 numara saç modelleri olmuştur. Saçını kısa kesmek isteyen erkeklerin favori tercihi 3 numara saç kesim modelidir. Erkek kısa saç kesim modellerinden olan 3 numara saç kesim modeli, zamanla değişime uğramıştır. 2021 kısa saç kesim modeli olarak tercih edilen 3 numara saç kesim modeli, klasik anlayışın ötesine geçmiştir. Eskilerden bugüne gelen anlayışta 3 numara saç kesim modelinde saçlar eşit bir şekilde 3 numara ile kesilirdi. 2021 3 numara saç modelinde ise bu anlayış farklılaşmıştır. Yanlar üç numara verilirken bazen üst taraflar biraz daha uzun bırakılabiliyor. 

2021-erkek-sac-modelleri-4-001.jpg

Kısa saç kesim modellerini tercih edenler sadece tarz olarak bu modeli tercih etmiyor. Saç dökülmelerinin artması 3 numara saç kesim modelini ön plana çıkarmıştır. Erkekler arasındaki bir inanışa göre 3 numara saç modeli saçların daha fazla dökülmesini engellemektedir. 

Kafa yapınıza göre 3 numara saç modeli size çok yakışabilir. 3 numara saç modeli kimlere daha çok yakışır.

Bu iki kafa yapısına sahip kişiler için en uygun saç kesim modeli 3 numara modelidir. Erkeklerin kısa saç modellerini tercih etmelerindeki bir diğer sebep ise çizik attırmaktır. 2021 erkek saç kesim modelleri arasında sıkça rastladığımız ve giderek popüler hale gelen çizik atma işi en iyi 3 numara saç kesim modelinde uygulanabilmektedir. Saçlarına çizik attırmak isteyenler bu saç modelini tercih edebilirler. 

2021-erkek-sac-modelleri-5.jpg

Kısa saç modelleri kadar erkek uzun saç modelleri de çokça merak ediliyor. 2021 erkek uzun saç modelleri hangileridir? Merak ediyorsanız yazımızın devamında uzun erkek saç kesim modellerini görebilirsiniz. Beğendiğiniz bir modeli kendi saçınızda uygulayabilirsiniz. 

Sizlere sunacağımız erkek uzun saç modelleri 2021 yılında en çok tercih edilen modellere göre sıralanacaktır. Bu nedenle ilk sırada olan dağınık uzun saç modeli ile başlayacağız. Sen de uzun saçları seviyorsan ve dağınık olmasından rahatsız olmuyorsan bu tarz tam sana göre.

İşte 2021 erkek uzun saç modelleri :

uzun-sac.jpg

Saçını doğal haliyle sevenlerin tercih ettiği bu saç modeli oldukça popüler hale gelmiştir. 2021  erkek saç modelleri arasında en çok beğenilen bu model, kızlar tarafından da çok hoş karşılanmaktadır. Saçlar hafif dalgalı ve dağınık olarak bırakıldığında oldukça doğal bir görünüm elde edilmektedir. 

uzun-sac-modeli-2.jpg

2017 erkek saç modelleri arasında en çok beğenilen bu model günümüzde de tercih edilmeye devam etmektedir. Man Bun olarak ta adlandırılan bu saç modeli 2018 erkek saç modelleri arasında da öne çıkmıştır.Uzun bir saça sahipsen bir toka yardımı ile kadınların topuz yapma şekline benzer olarak saçlarını arka tarafta toplayarak topuz saç modeli yapabilirsin. 

uzun-sac-modeli-3.jpg

Yine erkeklerin çok hoşuna giden bir model de dalgalı saç kesim modelidir. Bu modelde yan taraflar kısa kesilirken üst ve arka taraflar dalgalandırılmaktadır. Bu konuda kuaförünüz gerekeni yapacaktır. 

uzun-sac-modeli-4.jpg

Bu saç modelinde saçlar ön tarafta dağınık olarak bırakılırken, arka tarafta topuz şeklinde toplanmaktadır. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi 2021 erkek saç modelleri arasında da oldukça önemli bir yer edinen bu modeli kendinde deneyebilirsin. 

EN GÜZEL ERKEK SAÇ KESİM MODELLERİ 2021

En güzel 'erkek saç modelleri' arasında size bir sunum yapmaya çalıştık. En çok beğenilen kısa saç modellerini ve 3 numara saç modellerini yazımızın üst bölümlerinde paylaştık. Yukarıda yaptığımız incelemelerde 2021 yılında en popüler erkek saç modellerini özenle sizlere sunmaya gayret ettik. Umarız sunum konusunda başarılı olmuşuzdur. 

2021-erkek-sac-modelleri-9.jpg

Bu yazımızda tüm erkek saç modellerini liste yaparak size sunmamız imkansız olduğundan, daha çok öne çıkmış olan erkek saç kesim şekillerini ve modellerini sizlere sunduk. Erkelere özel en güzel saç modelleri tamamen yüz ve kafa yapısıyla ilgilidir. Paylaştığımız modellerde bu orana dikkat edilmiştir. 2021 erkek saç şekilleri ve modelleri konusunda yaptığımız çalışmanın sonuna geldik.

Şimdi sizler için derlediğimiz resimleri inceleyebilirsiniz. 2021 en güzel erkek saç kesim şekilleri ve modelleri :

2021-erkek-sac-modelleri-8.jpg

SAÇ EKİMİ

Dünyaca bilinen ve Türkiye’de de en uzman şekilde uygulaması yapılan Fue yöntemli Saç Ekimi işlemi, çok tercih gören ve talep edilen bir tekniktir. En güzel ve donanımlı kliniklerde uzman doktor ve cerrahlar tarafından kişiye özel analizler sonrası uygulama yapılmaktadır. Kadın, erkek ayırt etmeksizin tedavi kabul eden işlem hem pratik hem de zaman kaybı vermeyen bir operasyondur. Hangi yaşta olursanız olun Saç Ekimi yani saç nakli işlemini yaptırabilirsiniz. Kellik sorunu yaşayan özellikle erkeklerin en gözde operasyonu olduğunu söyleyebiliriz. Artık kader olmaktan çıkan ve tedavisinin mümkün olduğu saç dökülmeleri kişiden kişiye faktörler incelenerek uygulanır ve tedaviye cevap şekli değişkenlik gösterebilir. Mümkün mertebede tüm analizlerin en iyi doktorlar tarafından yapılması ve nakil yapılacak kişi ile birlikte olabilecek kararlara varılmış olması sağlanmalıdır. Bölgenin verimliliği ve hastanın tam anlamı ile ne istiyor olması açıkça bilinmelidir.

Operasyon yaptırmak isteyen kişiler düzenli ilaç alımı gibi rahatsızlıklara sahip ise mutlaka bunları hekimine belirtmelidir. Sadece Saç Ekimi işlemi tamamen dökülme yaşayan bölgelere uygulanmadığı gibi, saç seyrekliği olan kişilerin saçlarında gürleşme oluşturulması için de uygulanabilmektedir. Dilerseniz zayıflamış çıkan saç köklerinize prp yöntemi ile saç eklemeleri yaptırarak saçınızın âdetini ortalama seviyelere yükseltebilirsiniz. Bu Saç Ekimi işlemi saçlarınızın daha çok görünmesini ve gürleşmesini sağlayarak aynı zamanda da saç dökülmelerinizi %96 oranında azaltmasına yaramaktadır. Saç dökülmelerine karşı erken alınan bir önlem gibi algılayabilirsiniz. Gayet verimli ve ihtiyaç duyulan bir işlem olduğu için her yaşa hitap eder ve cinsiyet ayırt etmeden uygulama yapılır. Bu tür uygulamaların sadece doktor kontrolü altında yapılabileceğini bilerek hareket etmemizde fayda var. Bunu bilmemizdeki fayda kulaktan duyma öğrendiğimiz bilgilere bir diğeri de ürünlere boşuna para harcamamızı engellediği gibi sağlığımızı da garanti altına almaktadır.

Bu operasyon bilindiği üzere herhangi bir yutulur hap kullanımı ve kullanılan herhangi bir kreme benzer ürünlerle gerçekleştirme sağlamaz. Tamamen kişinin dökülme yaşadığı bölgenin incelenmesi ve verimli saçlarının o bölgede Saç Ekimi işlemi yapılarak ne kadar uyum göstererek sonuç vermesi ile alakalı bir işlemdir. Her operasyonun % 100 sonuç göstermesi garantisinin önceden verilmesi ve belirlenmesi mümkün değildir. Kişide uygulanan Saç Ekimi operasyonu yapılacak olan işlemin yoğunluğuna göre değişkenlik sağlayarak 4 ila 6 saat arasında değişmektedir. Ağrısız, sızısız bir işlem olarak bilinen uygulama yara oluşumu yapmaz ve dikişsiz uygulanır. Bundan ötürü gün aşırı seanslar birbirini takip ederek kısa sürede biter. Hemen ertesi günü hasta normal yaşantısına dönebilir ancak, işlem yapılmış baş bölgesinin en iyi şekilde korunması şartı ile bu uygun görülebilir. Merak edilen yeni çıkacak olan saçlar ortalama 6 ay sonra kendini göstererek bir daha dökülmemek üzere uzamaya başlar. Doktor tavsiyelerine ve yapılması zorunlu bakımlara uyulduğu takdirde daha iyi verimler alınabilir.  

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum