A Milli Kadın Voleybol Takımı, Bulgaristan'ı 3-0 Yenerek Olimpiyat Elemelerinde Üst Üste 2. Galibiyetini Aldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Bulgaristan'ı 3-0 Yenerek Olimpiyat Elemelerinde Üst Üste 2. Galibiyetini Aldı

Türkiye'nin A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 yenerek turnuvada üst üste ikinci zaferini kazandı. Maçın detayları ve takımın büyük performansı haberimizde!

Japonya, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu: A Milli Kadın Voleybol Takımı 2'de 2 Yaptı

Tokyo, Japonya - A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı. İşte ayrıntılar:

Filenin Sultanları İkinci Maçta Da Gururlandı

Türkiye'nin A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu ikinci maçında Bulgaristan'ı mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Takımımız, turnuvada oynadığı ikinci maçında da üstün bir performans sergiledi ve Bulgar rakiplerini 3-0'lık setlerle geçmeyi başardı.

Maç Detayları

  • 1. Set: Türkiye, ilk seti 25-20'lik skorla kazanarak maça iyi bir başlangıç yaptı.
  • 2. Set: Filenin Sultanları, ikinci seti de 25-19'la tamamlayarak üstünlüğünü sürdürdü.
  • 3. Set: Takımımız, üçüncü sette de büyük bir performans sergileyerek 25-15'lik skorla galip gelerek maçı 3-0 kazandı.

Bu sonuçla birlikte A Milli Kadın Voleybol Takımı, olimpiyat elemelerindeki ikinci galibiyetini elde ederek turnuvada çıkışını sürdürdü. Daha önceki maçlarında Porto Riko'yu da 3-0 yenmeyi başaran Filenin Sultanları, olimpiyat yolunda önemli bir adım attı. Takım, turnuvadaki üçüncü maçında yeni bir zafer peşinde olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.