Anadolu Birliği Partisi (ABP) Başkanı Yalçın'dan geçmiş olsun mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Başkanı Yalçın'dan geçmiş olsun mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Sarıkamış Harekatı'nın 108'nci yıl dönümünde anma etkinlikleri sırasında bir otelin asma tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandığını belirterek geçmiş olsun mesajı yayımladı.

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Sarıkamış Harekatı'nın 108'nci yıl dönümü etkinliklerine katılmak için Kars'ın Sarıkamış ilçesine gitti. Bir otelde düzenlenen ve Başkan Yalçın'ın katıldığı belgesel gala gösteriminde salonun tavanı çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı. 

Olayın can kaybı olmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu söyleyen Genel Başkan Bedri Yalçın, "108 yıl önce vatan topraklarımızı savunmak için şehadete yürüyenleri anmak için Sarıkamış'a gittik. Anma programı sırasında bir otelde gala gösterimi yapılıyordu ve bu sırada nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde otelin asma tavanı çöktü. Yaşanan panik ortamında hem sağlık ekipleri hem de kurtarma ekipleri kısa sürede olaya müdahale etti. Biz de olayı ucuz bir şekilde atlattık. En büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Olayda yaralanan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.