Ankara’da Taksicilere Dadanan Şehir Eşkıyalarına Operasyon

Ankara’da Taksicilere Dadanan Şehir Eşkıyalarına Operasyon

Başkent'te taksicileri hedef alarak haksız kazanç sağlayan ve taksi duraklarına kendi taksilerini dahil ederek nitelikli yağma suçu işleyen 9 kişiden 8'i...

Başkent'te taksicileri hedef alarak haksız kazanç sağlayan ve taksi duraklarına kendi taksilerini dahil ederek nitelikli yağma suçu işleyen 9 kişiden 8'i yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki taksi esnaflarını hedef alıp duraklara kendilerinin ve başkalarına ait olan taksileri dahil ettirerek haksız kazanç sağlayıp, nitelikli yağma suçu işledikleri tespit edilen 9 kişiden 8'i Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

Yakalanan 8 şahıs gözaltına alınırken, firar eden 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği öğrenildi. Ayrıca operasyonda 2 adet pompalı tüfek ile çok sayıda, nitelikli yağma suçunun işlendiğini gösterir evrak ele geçirildi.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.