beINSports şifresiz ücretsiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçları yayınlanacak!

beINSports şifresiz ücretsiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçları yayınlanacak!

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımların maçları şifresiz yayınlanacak. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamasıyla birlikte, Süper Lig'in 3-13 Mart tarihleri arasındaki iki haftalık periyotta şifresiz olarak yayınlanacağı duyuruldu. Bu haberle birlikte beIN aboneliği olmayan futbolseverler de TOD platformu üzerinden ücretsiz izleyebilecekler

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün yaptığı açıklama ile heyecanla beklenen bir haberi duyurdu. Kasapoğlu, Süper Lig'in 3-13 Mart tarihleri arasındaki iki haftalık periyotta şifresiz olarak yayınlanacağını söyledi.

Bakan, canlı yayında yaptığı açıklamada futbolseverlerin maçları izleyebilmesi için herhangi bir ücret ödemelerine gerek kalmayacağını belirtti. Bu kararla birlikte, tüm Türkiye'de futbolseverlerin lig maçlarını takip etmesi mümkün olacak.

Kasapoğlu'nun açıklaması, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şifresiz yayınlanacak maçlar arasında Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların karşılaşmaları da yer alacak.

Süper Lig'in bu kararı, futbolseverlerin maçları izleyebilmesi için fırsat sunuyor. Özellikle deprem nedeniyle zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, lig maçlarının şifresiz olarak yayınlanması tüm Türkiye için sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

beINSport aboneliği olmayanlar nasıl izleyecek?

Süper Lig maçlarının şifresiz olarak yayınlanacak olması, beIN aboneliği olmayan futbolseverler için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Bu süreçte, yayıncı kuruluş beIN Media'nın dijital içerik platformu TOD üzerinden 24. ve 25. hafta müsabakaları ücretsiz izlenebilecek.

TOD'a üye olmak isteyenler, TOD'un web sitesi üzerinden kredi kartı bilgilerini girmek zorunda kalmayacaklar. Daha önce TOD üyeliği olmayanlar, kayıt oluşturarak maçları ücretsiz izleyebilecekler.

Bu fırsatla birlikte, beIN aboneliği olmayan futbolseverler de Süper Lig maçlarını canlı olarak izleyebilecekler. TOD'un ücretsiz izleme imkanı, futbolseverler için oldukça sevindirici bir haber olarak karşılanıyor.

İşte Bakan Kasapoğlu'nun sözleri;

"Böylesine günlerde acımızı hafifletecek tek yol, ortak değerleri bir araya getirecek yollar ve birlik beraberliktir. Devletimizin ve milletimizin ilk andan itibaren omuz omuza olması bizler için mutluluk tablosuydu. Bu omuz omuza süreci de birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Bu süreçte spor camiamızın birbirine kenetlenmesi gurur vericiydi. Camiamızın her bir ferdiyle gurur duyuyoruz. Varlığı ve desteğiyle bu geceye omuz veren her bir paydaşa teşekkür ederim. Spor bir dostluk köprüsü, centilmenlik, dayanışma, zor zamanlarda toplumlara moral ve motivasyon veren bir güç. Arması, forması birbirinden farklı olsa da ortak duyguların birleştirdiği sporcularımız, yöneticilerimiz, hocalarımız dayanışma birliği gösteriyor. Her daim bu birlik ve beraberliğin yaşanmasını diliyorum. Bu dostluk tablosu onlara çok yakışıyor. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bugünler elbette geçecek. İyileşirken, yaralarımızı sararken de sporun iyileştiren gücünden destek alacağız. beIN Group'la yaptığımız görüşmeler neticesinde ligin iki haftasında yer alacak müsabakalar şifresiz ve herkese açık olması kararı alındı. Bu anlamda şükranlarımı iletmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.